Skocz do zawartości
Forum

planuję dzidzię- start styczeń 2009!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ewciaa
witam Was sobotnio......WY zmęczone a ja się nudze i czekam i niedługo oszaleje:36_11_23: miałam cierpliwie czekać ale już nie portawie chce mnieć moja małą już przy sobie

hehe, widzę, że cie porządnie zbiera! zobaczysz juz w wkrótce!!! zleci że hoho, a potem to my będziemy marudzić że nie masz czasu zeby do nas zajrzeć!!

Justyś
Ewciaa
witam Was sobotnio......WY zmęczone a ja się nudze i czekam i niedługo oszaleje:36_11_23: miałam cierpliwie czekać ale już nie portawie chce mnieć moja małą już przy sobie

hehe, widzę, że cie porządnie zbiera! zobaczysz juz w wkrótce!!! zleci że hoho, a potem to my będziemy marudzić że nie masz czasu zeby do nas zajrzeć!!

zobaczycie iedługo jak to jest....chodzić z ciążą 38 tygodni i czekać aż "łaskawie" wasze dzieci zechcą wyjść na świat....a czas dla Was napewno znajde jak mała będzie spać.....
,moja cierpliwość się skończyła odkąd widziałam moejgo chrześnika w szpitalu i inne noworodku.... i ja też już chce........prze[praszam że tak ględze

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
Justyś
Ewciaa

zobaczycie iedługo jak to jest....chodzić z ciążą 38 tygodni i czekać aż "łaskawie" wasze dzieci zechcą wyjść na świat....a czas dla Was napewno znajde jak mała będzie spać.....
,moja cierpliwość się skończyła odkąd widziałam moejgo chrześnika w szpitalu i inne noworodku.... i ja też już chce........prze[praszam że tak ględze

hehe ja tez taka jestem jak się już uprę na coś te chce już!! Ato niestety zależny od tego czy nasze niunie będą chciały wcześniej czy później do nas zawitać!!!

Paulii
no znalazlam ja :D 2400zl nowa kosztuje w salnie w tarnowie jak sie pytalam...
u nas wlasnie zaczyna sie remont garazu i kurcze mase zalatwien mam na glowie ty bardziej ,ze moj normalnie chodzi do pracy ,a ja musze nadzorowac wszystko :|

o to troche drogo, no ale co się nie robi dla wymażonej sukni,jak coś to pisz chętnie zdięcia wyśle

a WY mieszkacie razem z nażeczonym??

MY mieszkamy z rodzicami jeszcze niestety ale myśle że jak tylko wróce do pracy i dostane umwe to bieżemy kredyt i kupimy mieszkanie nie ma to jak samemu mieszkać:love together:

Hejo faktycznie w pracy byłam....... i dziś z ranka samego na wizycie...a więc tak :

poszłam się zarejestrować o 6.30( tzn rejestrują od 7.15), ale trzeba ustawić się w kolejce!! Było tyle ludzi, ze w końcu pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się omdleć! Ale generalnie Oki!
Załozono mi kartę ciąży, jestem w 10 tygodniu, z badania wynika, ze jest wszystko w porządku! jeżeli chodzi o badania to wszystko mam oki! Moja gin tylko powiedziała, że nie pamięta żeby ktoś miał hemoglobinę 15,1,a tym bardziej w ciąży, mówi ze będzie spadać-bo tak jest zawsze!! A ja się śmiałam, "to przynajmniej jest z czego", następna wizytę mam 18 maja! Oficjalny termin porodu 10 listopad!!

Justyś
Hejo faktycznie w pracy byłam....... i dziś z ranka samego na wizycie...a więc tak :

poszłam się zarejestrować o 6.30( tzn rejestrują od 7.15), ale trzeba ustawić się w kolejce!! Było tyle ludzi, ze w końcu pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się omdleć! Ale generalnie Oki!
Załozono mi kartę ciąży, jestem w 10 tygodniu, z badania wynika, ze jest wszystko w porządku! jeżeli chodzi o badania to wszystko mam oki! Moja gin tylko powiedziała, że nie pamięta żeby ktoś miał hemoglobinę 15,1,a tym bardziej w ciąży, mówi ze będzie spadać-bo tak jest zawsze!! A ja się śmiałam, "to przynajmniej jest z czego", następna wizytę mam 18 maja! Oficjalny termin porodu 10 listopad!!

gratuluję dobrych wieści i dobrych wyników, maleństwo sobie łądnie rośnie dbaj o nie

Justyś
Paulii
no moje gratulacje kochana!! a morfologi az pozazdroscic ja sie borykam z anemia caly czas bo mam 7.9...

Pauli oj bidulko, ale oni juz znajda sposób, żeby sobie z tą twoją morfologia poradzić-zobaczysz! dużo kobiet w ciąży ma niestety ten problem!

Ewciu a u Ciebie jak może są już jakieś bóle przepowiadające?

u mnieee no cóż bóle są ale co z tego jak córa nie chce wyjść:36_2_12: dobrze jej u mnie, wizyte mam w poniedziałek pewnie do niej dotrwam i zobaczymy co lekarz powie, w dzień jest dobrze najgorzej w nocy, aż maż nie może spać przezemnie