Skocz do zawartości
Forum

planuję dzidzię- start styczeń 2009!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Justyś
Paulii
no kurcze starsznie dlugo ciagniesz Justynko musisz zglosci pracodawcy ze jestes w ciazy niech zmieni Ci godziny pracy! dbaj o siebie i fasolinke :)

Do tego usg jeszcze się wstrzymam (15 kwiecień) z powiedzeniem a potem zobaczymy!!!Tyle już zleci..................

Justyś zleci Ci szybko tym bardziej że pracujesz, ja nawet nie wiem kiedy 6 miesięcy się skończyło ( do tąd pracowałam), ja powiedziałam dyrektorowi w 8 tygodniu jak z nim rozmawiałam to powiedział że wiedział bo się zmieniłam i odrazu poznał:ble: ale na szczęcie zły nie był

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
Justyś
Paulii
no kurcze starsznie dlugo ciagniesz Justynko musisz zglosci pracodawcy ze jestes w ciazy niech zmieni Ci godziny pracy! dbaj o siebie i fasolinke :)

Do tego usg jeszcze się wstrzymam (15 kwiecień) z powiedzeniem a potem zobaczymy!!!Tyle już zleci..................

Justyś zleci Ci szybko tym bardziej że pracujesz, ja nawet nie wiem kiedy 6 miesięcy się skończyło ( do tąd pracowałam), ja powiedziałam dyrektorowi w 8 tygodniu jak z nim rozmawiałam to powiedział że wiedział bo się zmieniłam i odrazu poznał:ble: ale na szczęcie zły nie był

Masz rację, zleci, to się gdzieś czuje takie rzeczy, zobaczymy co mi powie dyrektorka..... wydaje mi się że nie podejrzewają!!!!
A ty jak się czujesz? Wizyta tuz tuz, pewnie się nie możesz doczekać!!!

Justyś
Ewciaa
Justyś

Masz rację, zleci, to się gdzieś czuje takie rzeczy, zobaczymy co mi powie dyrektorka..... wydaje mi się że nie podejrzewają!!!!

samopoczucie u mnie nawet dobre w nocy gorzej, wierce się mąz nie może spać:36_2_4: wizyta w poniedziałek ok.17 masz racje nie moge się doczekać już, mam tyle pytań do lekarza i chciałabym zobaczyć moja kruszynkę

Ewciaa
Justyś
Ewciaa

samopoczucie u mnie nawet dobre w nocy gorzej, wierce się mąz nie może spać:36_2_4: wizyta w poniedziałek ok.17 masz racje nie moge się doczekać już, mam tyle pytań do lekarza i chciałabym zobaczyć moja kruszynkę

Aj to zrozumiałe, a szykujesz się powolutku do szpitala? co prawda jeszcze 5 tyg. ale lepeij być wcześniej przygotowanym jakby co.... odpukać... żeby niew ykrakać, tak na prawdę po świętach to już prawie twój czas!!!

Ewciaa
Justyś torbę do szpitale spakuje w pierwszym tygodniu kwietnia, jak tylko juz wszytsko będe mieć, w przyszłym tygodniu zrobie ostatnie zakupy i pakuje się, szczerze mówiąc chciałabym troche przed terminem urodzić żeby nie czekać niecierpliwie

oj wierzę Ci, lepiej jakby wzięło cie znienacka, przed terminem, żeby nie wyczekiwać tego porodu.....
Bedzie dobrze jeszcze chwilka i córunia Ci zrekompensuje wszystko!!!

Justyś
Ewciaa
oczywiście będe pisać, dziś mam wiayte więc napisze wieczorkiem co i jak, i jeszcze po samocchód mamy jechać bo mąż wczoraj oszalał i kupił nowy bo nie mielismy:36_2_39:

Super, trzeba zrobić krok w stronę potomstwa, zawsze będzie lepiej podjechać, czy do lekarza czy na zakupy z maleństwem!!
A jak ty się czujesz!!

u mnie dobrze, chodz od 2 dni czuje mała jakoś inaczej tak mozniej i bardziej agresywnie się wierci, tak mi napiera na pęcherz aż czuje jakbym sobie popuszczała i czuje ja miedzy nogami już , ciekawe czy to oznacza że już niedługo

Ewciaa
ustyś
Ewciaa
oczywiście będe pisać, dziś mam wiayte więc napisze wieczorkiem co i jak, i jeszcze po samocchód mamy jechać bo mąż wczoraj oszalał i kupił nowy bo nie mielismy:36_2_39:

Super, trzeba zrobić krok w stronę potomstwa, zawsze będzie lepiej podjechać, czy do lekarza czy na zakupy z maleństwem!!
A jak ty się czujesz!!

u mnie dobrze, chodz od 2 dni czuje mała jakoś inaczej tak mozniej i bardziej agresywnie się wierci, tak mi napiera na pęcherz aż czuje jakbym sobie popuszczała i czuje ja miedzy nogami już , ciekawe czy to oznacza że już niedługo

Ja gdzieś czytałam o czymś takim, w ostatnich tygodniach ciąży podobno można bardziej odczuwać parcie na pęcherz, pewnie związane jest to z tym właśnie, że mała się przygotowuje.... musi być bliżej wyjścia!! W końcu już niedługo twój termin, brzuszek tez pewnie jeszcze troszkę i zacznie ci się obniżać!!
Myslę, że jest w porządku, ale jak masz jakieś pytanka, to masz okazje zapytać dzis na wizycie lekarza!!
Koniecznie daj znak co Ci powiedział i jak mała się czuje? ile ma cm ile kg?

mnie sie konczy pierwszy trymestr wiec chyba czas zeby maluszek juz dał mamusi odpoczac troszke :oczko: mam nadzieje ,ze te wypryski mi zejda z twarzy chociaz w polowie i bede mogla sie ludziom na oczy pokazac. ja dzis mam wizyte u hemataloga w zwiazku z ta silna anemia i ma zadecydowac czy przetocza krew czy dam sobie jednak rade sama... tak sie boje

http://www.suwaczek.pl/cache/def6c05698.png
http://tickers.babygaga.com/p/dev124pr___.png
http://www.suwaczki.com/tickers/2nn33e3kln87ripp.png

Paulii
mnie sie konczy pierwszy trymestr wiec chyba czas zeby maluszek juz dał mamusi odpoczac troszke :oczko: mam nadzieje ,ze te wypryski mi zejda z twarzy chociaz w polowie i bede mogla sie ludziom na oczy pokazac. ja dzis mam wizyte u hemataloga w zwiazku z ta silna anemia i ma zadecydowac czy przetocza krew czy dam sobie jednak rade sama... tak sie boje

trzymam mocno kciuki żeby wszytsko było dobrze:zwyrazami_milosci:...daj znać co i jak... anemia ja tez byłam i jestem blisko bo mam nisko hemoglogine jem duzo zelaza, buraczki i nadal nici nic się nie podwyższa

Hej dziewczyny, przykro mi Ewciu,że tak wypadło z tym lekarzem-też byłabym wściekła....
Pauli co do twojej anemii to niestety w ciąży to się zdarza, najważniejsze być pod kontrolą specjalistów, słuchać wskazówek-wszystko się ułoży!!!
Ja wczoraj się dowiedziałam, że mam jechać na 2 dniowe szkolenie, kurczę chciałabym mieć je z głowy i jechać, ale 15kwietnia ustawiłam sobie usg, pójdę dziś zapytać czy da się przełożyć, jeżeli nie to nie zgodzę się na to szkolenie!!! Choć szkoda bo mam blisko od domu, nie musiałabym z noclegiem brać, że tak musiało akurat 15-16 wypaść!!!