Skocz do zawartości
Forum

planuję dzidzię- start styczeń 2009!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Justyś
Ewciaa
Justyś

Teraz Ewciu idę państwowo bo na 100% wiem, że moja gin w prywatnym nie ma usg, no i zawsze i tak do szpitala wysyła, dlatego teraz pójdę do niej państwowo, zobaczymy co powie i się z nią dogadam, jak będę chodzić!!

aha rozumiem, ale dziwnie że ona w prywatnym gabinecie nie ma:36_11_1:, jak ja byłam raz państwowo to tam nie mieli sprzętu \USG ale przywatnie?! dziwne

Dla mnie tez dziwne, ale ona jest bardzo dobra ginekolog u nas ma bardzo dobra opinię, w dodatku z usposobienia jest bardzo empatyczna!!! Przekonałam sie do niej choć byłam tylko raz u niej, znam 4 osoby które do niej całą ciążę chodziły, nie mam ani jednej złej opinii, dlatego nie szukam innej, a ja do szpitala mam 5 min na nogach ode mnie więc pasuje mi!!!
Żeby nie zapeszać zobaczymy co będzie po wizycie poniedziałkowej! Czy w ogóle mnie przyjmie, słyszałam opinie, ż niektórzy lekarze na 1 wizycie nie chcą kary ciąży zakładać, i robić usg bo nie są pewni czy będą osobami prowadzącymi, z tego względu, że wiele osób idzie do kogoś z przypadku potwierdzić ciąże, a potem chodzi do innego lekarza!!!

najważniejsze żeby Tobie odpowiadała, bo mój gin to jakiś dziwny ale też ponoć najlepszy u nas w okolicy

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
Justyś
Ewciaa

aha rozumiem, ale dziwnie że ona w prywatnym gabinecie nie ma:36_11_1:, jak ja byłam raz państwowo to tam nie mieli sprzętu \USG ale przywatnie?! dziwne

Dla mnie tez dziwne, ale ona jest bardzo dobra ginekolog u nas ma bardzo dobra opinię, w dodatku z usposobienia jest bardzo empatyczna!!! Przekonałam sie do niej choć byłam tylko raz u niej, znam 4 osoby które do niej całą ciążę chodziły, nie mam ani jednej złej opinii, dlatego nie szukam innej, a ja do szpitala mam 5 min na nogach ode mnie więc pasuje mi!!!
Żeby nie zapeszać zobaczymy co będzie po wizycie poniedziałkowej! Czy w ogóle mnie przyjmie, słyszałam opinie, ż niektórzy lekarze na 1 wizycie nie chcą kary ciąży zakładać, i robić usg bo nie są pewni czy będą osobami prowadzącymi, z tego względu, że wiele osób idzie do kogoś z przypadku potwierdzić ciąże, a potem chodzi do innego lekarza!!!

najważniejsze żeby Tobie odpowiadała, bo mój gin to jakiś dziwny ale też ponoć najlepszy u nas w okolicy

Jak będzie to niestety na własnej skórze się musimy przekonać!!!

Ewciaa
Niestety tak już jest w Polsce, dla tych lekarzy to kolejna ciąża kolejne dziecko a dla nas to najważniejsze na świecie, ja się tylko modle żeby wszytsko było dobrze

Będzie dobrze zobaczysz, te myśli która Ci się pchają do głowy są raczej normalne, pamiętam jak mi szwagierka opowiadała, że ona przy jednym i drugim dziecku miała takie myśli, że coś może być nie tak, to porostu strach -troszkę przed porodem, troszkę przed nową sytuacja!!!
Głowa do góry będzie dobrze!!!!

Paulii
jak tam moje kochane mija wieczorej ja bylam u znajomych i w kinie na kochaj i tancz i musze powiedziec ,ze nawet niezly jest ten film az sie poryczalam moje kumpele doszly do wiosku ,ze to te hormony tak na mnie dzialaja :oczko:

Ja właśnie wróciłam z pracy....
Fajnie że się wyrwałaś ja nie byłam na nim, ale również słyszałam pozytywne rekomendacje, wieczorek na razie upływa nijako, mąż zaprosił znajomych na 22 na oglądanie jakiegoś tam filmu, mi się nie chce bo najchętniej bym w łóżeczku poleniuchowała, no ale cóż odludkiem się zrobić to tez nie dobrze!!!

Paulii
no jasne masz racje ja wlasnie zaraz ide sie kapac pozniej wskakuje do lozia ciepla herbatka film i do spania :)

Na razie w tv nic ciekawego nie ma!! Mąż ogląda kabarety, ja tam nie mam ochoty na oglądanie ich, pooglądam coś na necie jeszcze troszkę!!! A zaraz do niego pójdę, bo na mnie krzywo patrzy, że tutaj siedzę!!