Skocz do zawartości
Forum

metlik w głowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Kochani
Potrzebuje pomocy i porady.
Ubiegłego roku w marcu urodzilam dziecko i od tamtej pory ani razu nie miałam bolesnej miesiączki. Cieszylo mnie to niezmiernie ponieważ przed ciąża miałam tragedie co miesiąc.
W tym miesiącu miałam inaczej. Troche inaczej sie zaczelo i bardzo bolalo w pierwszy dzień :( na drugi dzień o było o wiele lepiej i wykonałam morfologię i kreatynine ponieważ czekam na badanie. Wyniki wyszly nie do końca ciekawie. Kreatynina obniżona a w morfologi poniżej normy MCH a powyżej normy RBC.
Pytanie moje bzmi czy mogłam poronic? Caly czas o tym mysle i lży cisną mi się w oczy co mam zrobić.

Z góry dziękuje za pomoc!

Wyniki badań powinien obejrzeć lekarz i zinterpretować. Trudno stawiac diagnozy npdst. tak szczątkowych informacji, jakie podajesz.
Poza tym pytasz o poronienie - starałas się o dziecko? Byłaś w ciąży? Przepraszam, że tak dopytuję, ale z twojego postu wynika, że dostałas po prostu bolesny okres (jak przed ciążą). Po Ciąży i porodzie organizm długo wraca do równowagi i pierwsze miesiączki moga wyglądać zupełnie inaczej niż wcześniej, do tego mogą być nieregularne.
Wiele zapłodnionych komórek ulega wydaleniu z organizmu przed zagnieżdżeniem i kobiety nawet nie wiedzą, że do zapłodnienia doszło, bo skąd. Skoro okres pojawił się w terminie.