Skocz do zawartości
Forum

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadlam za namowa jednej z Waszych forumowiczek. Widze, ze jest tu mila atmosfera i moze uda mi sie u Was zadomowic. Choc z takim zgranym forum jest jak z "nowym podworkiem" - trzeba czasu aby sie "wgryzc":36_1_21:
Troche o mnie:
Mam 38 lat :36_2_24:, mieszkam w Szwecji (okolice Ystad, ale wczesniej mieszkalam prawie 8 lat w Danii)), moj maz jest Szwedem, malzenstwem jestesmy od ponad 5 lat i mamy kochana coreczke, Michélle, ktora dzis konczy 3,5 roczku! Ja nie pracuje (ale moze to niebawem zmienie, bo juz chodze na rzesach w domu) a Misia chodzi od ponad roku do przedszkola (15 godz. tygodniowo). Przechodzimy bunt 3-latka :36_2_24: , ktory chyba skroci moje zycie nieco.... Moja pociecha ma mamusi temperament wiec nie jest wesolo!

Zainteresowania? Rozne. Jestem typem poszukiwacza. Kazdy znaczacy etap w moim zyciu owocowal nowymi zainteresowaniami. W mojej "kolekcji" chyba dominuje psychologia. Ale sa tez mniej "powazne" tematy - np. ksiazki sensacyjne, kucharski (nie wiem dlaczego je zbieram bo i tak gotuje ciagle to samo!), jazda na nartach, podroze....
No, to chyba tyle.

Widze, ze jest tu kilka znajomych "twarzy". Milo.....Mam nadzieje, ze ze wzajemnoscia :Hi ya!:

http://lb5f.lilypie.com/xYLEp2.png