Skocz do zawartości
Forum

Plamienia?

Gość ania 199

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ania 199

Czesć
mam takie pytanie
spóznił mi sie okres i zamiast niego dostałam jedniodniowy okres, jakby plamienie, okresy mam w miare regularne była w strachu ze to ciąża , z chłopakiem nie współżyłam (jestem dziewica)
ostatnio "zabawialismy sie", bylismy pijani troche ale nie doszło do współżycia. Przed okresem zachorowałam, straciłam przytomnosć byłam w szpitalu dzien, mialam angine ropna dostałam, kroplowke, Antybiotyk i leki przciwgorączkowe, było to 5 dni od naszego zbliżenia i w wypisie było ze wykluczyli cąże i dostałam jedniodniowy okress bylam w strachu ze to ciąża. 6 dni poźniej w sobote dostałam okres (tak myślałam) lecz trwał on 1,5 dnia czyli chyba dalej plamienie. nie wiem co mi jest czy to przez tabletki (dodam ze juz tydzien ich nie biore) czy to jakimś cudem ciąża. Przepraszam ze to tak chaotycznie napisane ale to przez nerwy:(

Jeżeli nie doszło do współżycia to czemu się obawiasz ciąży?co masz na myśli poprzez ''zabawianie się''.Często leki stres wpływają na nasz organizm,dla spokoju idż do ginekologa zbadaj się zrób test,piszesz o dziewictwie i o strachu przed ciązą ,jeżeli nie doszło do wpółżycia uważam że nie masz się czego obawiać

Gość ania 199

Ani testu ani do ginekologa nie moge isc aktualnie jestem na wakacjach z rodzina gdzies w lasach bieszczad ;/
Zabawiać się miałam na myśli ze chłopak włożył palce do pochwy, pożnie ja w reku miałam jego penisa, niby było wszystko pod kontrola no ale...brak okresu od 2 tygoni i te dwa plamienia..

No ciąża to raczej nie jest nie rozumiem piszesz o dziewictwie poprzez takie zabawy dziewica możesz nie być juz
A poza tym jak dziewica może być w ciązy wakacje gdzieś tam w górac@h.co też gdzieś w Mieście musi być apteka jakas. Już tak obawiasz. Się ciąży,to z chłopakiem do lekarza na krutka
naukę po powrocie,apropo co na to twój chłopak?