Skocz do zawartości
Forum

Ciąża czy nie ciąża?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pisałam już o mojej sytuacji w innych wątkach ale niestety żadna z Pań nie podzieliła się ze mną swoja opinią. Jestem w dziwnej sytuacji, ponieważ staramy się z chłopakiem o dziecko już jakiś czas ale ciężko jest mi zajść, gdyż mam torbiel na jajniku. Okres spóźniał mi się kilka dni, zrobiłam najpierw jeden test - druga kreska blada ale widoczna, drugi test - druga kreska bardziej widoczna bladoróżowa. Jednak w dniu w którym zrobiłam drugi test dostałam "okres". Krwawienie początkowo było niewielkie, ale później mocniej zaczęło lecieć, brzuch mnie bolał i nadal czasem lekko pobolewa. Co o tym myśleć? Czy to może być ciąża? Proszę nie piszcie, żebym poszła do lekarza, ponieważ już się umówiłam ale dopiero na piątek za tydzień a pracuję fizycznie i boję się, że jeśli jest we mnie fasolka to mogę ją stracić. Jutro rano p0lanuję zrobić kolejny test ale do tej pory chyba zwariuję.

Trudno cokolwiek stwierdzić jak na razie próbuj się oszczędzać w pracy bo jak się domyślam jakieś wolne czy chorobowe na czas wizyty u lekarza odpada nie?życzę Ci z całego serca małej fasolki,ja na nią czekałam ponad 7 lat ale ze względu mięśniaków ,moja koleżanka miała torbiele też nie mogła zajść w ciaże miała ''wysuszane'' czy coś takiego te torbiele teraz ma 2 uroczych maluchów,wiem co czujesz i cierpliwie czekaj na wizyte a jak wyszedł kolejny test?