Skocz do zawartości
Forum

szpital bez rejstracji?

Gość czesctumarta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czesctumarta

Hej mam pytanie do Was, przyszlych mam. Mam termin na jutro, nic sie nie zapowiada bym jutro urodzila, jak myslicie czy moge pojsc do szpitala na oddzial ginekologiczny i zostane przebadana czy wszystko jest ok? prosze o odpowiedz na to pytanie a nie, ze mam sie nie martwic, ze to sie zdarza itp. Jakbym chciala sie zarejstrowac nawet platnie do gi ekologa mimo tego w jakim jestem etapie ciazy mam propozycje terminu na za 2 tygodnie! pozdrawiam

Możesz iść na izbę przyjec,żeby Ci zrobili ktg i przebadali ewentualnie (jak nie będą chcieli,zawsze można lekko naściemniać,że słabo czujesz ruchy itp). Dowiedz się jeszcze,ile dni po terminie w Twoim szpitalu przyjmują na oddział (na Ew.wywołanie)-będziesz wiedziała,kiedy się zgłosić,jeśli samo się nie ruszy.
Powodzenia! :)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c3e5ewahdy8r5.png

ja bym na Twoim miejscu poczekała skoro dopiero jutro termin, w terminie są dzieci urodzone do 42 tc. Może też się do jutra sytuacja zmienić, ja tak miałam-w przeddzień terminu poszłam spać bez żadnych objawów i obudziłam się rano z bólami porodowymi. Myślę, że zawsze możesz podejść do szpitala i się upewnić, że wszystko ok ale ja bym nie panikowała