Skocz do zawartości
Forum

Inofem a płodność

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki Iwa za dobre słowa, po prostu nie wierze że to ciąża mimo 1 testu pozytywnego na 4, hmm co prawda czułość 25, poczekam jeszcze do weekendu i kupie b.czułe jak nic sie nie wydarzy
Brałam progesteron 2 mies. więc wydaje mi sie że wydłużył mi faze lutealna i przez torbiele to jest moja przyczyna...tj. 4 dni PO, na samą myśl płakać mi sie chce że jest coś nie tak....w poniedziałek sie wszystkiego dowiem u gin, myślę a do tego czasu umre z ciekawości!;-)

Posiedziałam troche na forach odnośnie torbieli i @ się spóźniała nawet do 2tyg! dziś mnie mega boli brzuch, jakby na @ ale jak nie dostane to po pracy ide po test i max w niedzielę testuje na b.czułym, to czekanie.....
Tak sie cieszyłam że mamy podobne cykle, wszystko ok, optymizm, nowe nadzieje a tu kubeł zimnej wody:-(
A jak Iwa Ewi u was cykl?nowe staranka?

Rysia to pisz co i jak. Podobnie Nam wychodziły cykle. Ja dziś 3 dc. Rysia pisałaś o tarczycy ze siemie lniane. Masz pewnie niedoczynność albo ciut za niskie TSH do starań? Czyli siemie lniane z tego co czytam może podnosić tsh. Zrobiłam dziś badania hormonów i tsh wyższe niż wcześniej. W Normie bo do 2 powinno być przy staraniach. Mam 1.93 wcześniej 1.3. I wisiolek jak czytam to też na niedoczynnosc. A na resztę badań nie zwróciłam uwagi.
Rysia dobrze że w poniedziałek do lekarza. 3mam kciuki aby wszystko ok bylo. Ja mam w lutym urodziny. Skoro nie było prezentu na święta i Nowy rok to może na urodziny

Hej Dziewczyny!
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!
Już prawie doszłam do siebie po chorobie dziś mój 11 dc a więc czas zacząć starania ale na spokojnie i bez spiny...
Rysia nawet nie umie sobie wyobrazić co przeżywasz trzymam za Ciebie mocno kciuki na pewno wszystko będzie dobrze...
Iwa fajny byłby prezent na urodzinki tego Ci życzę!!!

Ja ma nadczynność a ostatni robiłam w czarwcu i było 1,32 wiec sie mogłam starać a w ciąży we wrz.nie pamietam czy robiłam...fajnie że zabrałaś sobie hormony?jakie jeszcze?
Teraz chciałam iść na hormony w tym nowym cyklu, niby nie wierzę w ten 1 test poz.ale muszę chociaż ciążę wykluczyć albo i nie, zgłupiałam już, chyba nerwy robią swoje
Trzymam za twój cykl kciuki i życzę tego wymarzonego prezentu urodzinowego!;-)

Rysia również czekam na info od Ciebie.
Ewi fajnie że z Nami jesteś. Dziekije za zyczenia. Rownwiz zycze wszystkim, abysmy w Nowym Roku wszyatkie doczekaly sie tego o czym marzymy. Oczywiście życzę abyś abyś jak najszybciej nie musiała stosować specyfików i zobaczysz kreseczki.
Robiłam hormony jeszcze nie patrzyłam na normy przy staraniach. Robiłam takie: tak 1.9, ft3 2.8, ft4 1.0, fsh 7.63, lh 3.5, estradiol 100.0, prolaktyna 18.8, testosteron 29.7.
3majcie się Dziewczyny. Gorąco pozdrawiam

Dziewczyny ja już po wizycie
Torbieli nie ma!!;-)
Wzięłam pokazałam testy ciążowe, tłumaczyłam jak sie "robiły" kazał zrobić bHcg i wysłać wynik
Jest duże endometrium które być może wskazuje na wczesną ciążę iiiii owulacje 19mm pecherzyk!! nie kazał gin. marnować możliwej szansy na ciążę więc przytulanko przez 3 dni
czułam...od wczoraj i dziś miałam szyjke otwartą, miękka i śluz rozciągliwy, gdzie przeważnie sucho jak pieprz więc specyfiki i do łóżka hihi

Miałam dobre przeczucie co do brania wcześniej specyfików ale jest jak jest, od dziś zestawik jak to Ewi pisze;-)
Gin. sam był w szoku, 8 dni nie ma okresu a tu piękny pęcherzyk, ciekawe co co z tego wyjdzie, beta w czwartek bo chce odpocząć od stresu i zająć sie staraniem, widzisz Iwa mogłam cię wcześniej posłuchać z tą betą
To wsystko takie zakręcone, dwuznaczne, te testy pozytywne po minucie, po 5 min nic a po jakimś czasie pozytyw, dzięki za słowa otuchy to bylo bardzo miłe i potrzebne:-*

Ok działam działam
Ja dziś podobnie jak wczoraj i czuję kłucie lewego jajnika, potwierdzam słowa gin. chociaż zwariowane jest to co sie dzieje z moim cyklem ale cóż;-)
Ewi kiedy z NAPROTECHNOLIGII mówili że śluz rozsciągliwy to dzień PIK-owulacja a lepki kremowy śluz (dzień po nim i kolejne) 1,2,3 to płodne więc owulka trwa u ciebie;-)
Ewi czemu zmieniasz gin?W poniedziałek to już bedziesz po ovu?chcesz zobaczyć czy pękło?