Skocz do zawartości
Forum

Bliźniaki jednojajowe jednokosmowkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj serdecznie Dorotko1977 i głowa do góry - będzie wszystko dobrze, trzeba być dobrej myśli, a to już połowa sukcesu i bez zastanowienia większego wskakuj na forum bliźniacze - BLIŹNIAKI 2014 :) ... bo ogólnie jest nas mało wśród szczęśliwych ciężarówek i chyba nie ma sensu udzielać się na dwóch podobnych tematach, a tam wszystkie z nas przyjmiemy Ciebie z otwartymi ramionami i będziemy kibicować do samego końca - a z takim wsparciem na pewno dasz radę i uśmiechniesz się szeroko patrząc w lusterko dziękując za swoje szczęścia, którymi zostałaś przez los obdarowana :)

Nie sugeruj się rocznikiem w temacie, bo naprawdę są tam mamusie z rozbiegiem - niektóre już rozpakowane, a niektóre już nawet jedną nogą gotowe do rozpakowania, a jeszcze inne dopiero z terminem na następny rok ... albo takie jak ja - z przebrniętym roczkiem za sobą i chyba jako najbardziej "przeterminowana" z tych jeszcze jako tako się udzielających - w miarę możliwości czasowych :)

Naprawdę zapraszam i szczerze zachęcam, bo jednokosmówkowe (dwuowodniowe) mamusie również są wśród nas ... fakt faktem jest ich sporo mniej, ale na pewno będą dla Ciebie szczególnym wsparciem, bo wy kochane jeszcze bardziej pewnie jesteście na podglądzie ... ale nie ma innego wyjścia i musi być dobrze, więc tego się trzymajmy :)

Witam, jestem tutaj po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni. 05 listopada zostałam szczęśliwą mamą dwóch dziewczynek. Była to ciąża jednokosmówkowa dwuowodniowa. Przez cały czas bałam się, żeby nie wystąpił zespół przetoczenia. Na szczęście nic takiego nie miało miejsca. Dziewczynki urodziły się w 36 tc przez cesarskie cięcie. Obie to okazy zdrowia. Bałam się jak sobie poradzę z dwójką, ale póki co są łaskawe dla mamy, są bardzo grzecne i nawet dają mi się wyspać :) Oby tak dalej... Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy bliźniąt.

Majka1978 - witaj również bardzo bardzo serdecznie i mam nadzieje, że będzie tak jak mówisz ... nie pierwszy i nie ostatni raz na forum - no i oczywiście również zaglądnij na BLIŹNIAKI 2014 :) będzie fajnie gromadzić się dalej w jednym miejscu z podwójnymi szczęściami nie tylko w brzuszkach, ale również już przy boku w swoich łóżeczkach ... oczywiście ogromne gratulacje z narodzin córeczek i podwójnie witam w klubie, bo moje dziewczynki są z 4 listopada tylko rok wcześniej, więc blisko siebie będziemy dmuchać dodatkowe świeczki na urodzinowym torcie :)