Skocz do zawartości
Forum

Wekowanie obiadów na tydzień


Ulla

Rekomendowane odpowiedzi

Też tak robię ;) tu nie chodzi o żadne wyczyny. W sobotę gotuję np. ogórkową w większym garnku po ugotowaniu przelewam do 2 litrowych słoików zakręcam i jak zaciągną i ostygną daje do lodówki. Mąż gotuje sobie ryż i ma pyszną zupkę w tygodniu a nie z proszku ;) ps. wekuję zawsze bez śmietany i na jeden tydzień. Polecam nie wymaga to żadnego wysiłku wystarczą chęci :)

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...