Skocz do zawartości
Forum

Orbit Baby G3

Gość malwinkowamama

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malwinkowamama

Drogie Panie czy widziałyście nowy wózek Orbit Baby G3? Wiem ,że nie na każdą kieszeń to wózek ale pomarzyć warto. A tak z drugiej strony jak za takie udogodnienia czy nie warto tyle zapłacić? Jak tak patrzę na te "zwykłe" wózki w sklepach po 2000zł to Orbit bym wolała na niego dozbierać

Co do wyglądu to kwestia gustu- ja wolę wozki bardziej klasyczne choc ten wyglada nawet ciekawie i bym sie go na ulicy niepowstydziła.
Mnie najbardziej się w nim podoba kilka rzeczy- ochrona dziecka przed szkodliwymi promieniami słonecznymi UVB i UVA, że materiały bez flawanów i innych szkodliwości i ta przedłużona budka - to super patent

Orbit Baby G3 zdecydowanie jak w tytule jest piękny, popieram. Materiały ekologiczne, przyjazne dla dziecka, do tego płozy dzięki którym gondola służyć może jako bujaczek, obracane siedzisko. Oj marzenie moje z całą pewnością

Wiadomo,że nie tylko kwestia "podobania" w wózku się liczy ale Orbit Baby G3 to wózek który ma wszystko to czego bym od wózka mogła wymagać...Lekki, bezpieczny, do tego wiele praktycznych rozwiązań ułatwiających macierzyństwo

Orbit Baby G3 nie tylko jest piękny ale i bardzo praktyczny. Wózek marzenie...tak mi się spodobał ,że postanowiłam że nasza córeczka tez bedzie właśnie takim jeździła. Czytałam o nim artykuł, oglądałam w internecie i czekam na NAtaszke i naszego Orbita:)

Mamy ten wózek od miesiąca. Szczerze polecam ,super funkcjonalny. Doskonale się sprawdzi dla mamy która często podnosi i składa wózek ( do samochodu, do mieszkania itp). Właśnie czekam na dostawe fotelika g3, mam nadzieje ze tez się sprawdzi :)