Skocz do zawartości
Forum

Kwietniówki 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Brzozka ja takich pieluszek nie uzywalam i chyba nie bede :) Jakos nie potrafie sobie wyobrazic ze mialabym prac dzieciece kupki, siuski jeszcze spoko bo u maluszka nie smierdza, ale kupki...to nie dla mnie-wole zwykle pampersy jednorazowe :)
I pewnie biorac pod uwage koszt pieluszek, wkladow, bardzo czestego prani tego i prasowania? (nie wiem czy sie je prasuje) to wyjda naprawde moze w takiej samej cenie :)
To jest moje zdanie, jezeli dziewczyny macie inne to ok :D

http://s6.suwaczek.com/201504054965.png
http://www.suwaczki.com/tickers/860ij44j382a9ndn.png

hejka.
coś nie mam czasu ostatnio żeby zajrzeć :(
u nas ok wszystko tak mówiąc w skrócie :)

BRZOZKA ja używałam i będę używała i tym razem, dla mnie super sprawa z wielo jest :) tyle że nie wszystkie pieluchy pasują na niemowlaki od razu więc warto mieć jednak jednorazówki na początek bo mimo iż zapewniają że pielucha rośnie razem z dzieckiem i można ją zmniejszyć na niemowlaki/noworodki to niestety bywają za duże.

ANIOŁKOWA czytałam opinię o tym wózku i kilka dziewczyn pisało że po paru dniach użytkowania odpadają śrubki od stelaża i że wózek ogółem szybko zaczyna się "sypać" poszukaj opinii w necie żebyś bubla nie kupiła. Mi się gondola podoba ale spacerówka nie bardzo tak szczerze mówiąc. My mamy Espiro atlantica i ma mega dużą spacerówkę w zestawie, u nas też pompowane koła obowiązkowo. Powodzenia na wizycie!

ja ostatnio poszalałam i w ciuszkach też się przekopałam w sklepach :) zaraz wam pokarzę :) no i aukcję wygrałam za grosze dosłownie :) http://allegro.pl/17-szt-markowych-ciuszkow-dla-maluszka-74-i4764072815.html

MADZIA miło że pytasz :) dzięki :) czuję się świetnie :) jem i w koło jem tylko :D i rosnę :D ale na wadze ledwo 3kg na plusie więc tragedii nie ma :) a jak u Ciebie?

BRZOZKA ja płci nie znam jeszcze ale kupuję większość unisexów no chyba że mi coś wpadnie w oko to biorę bo tak jak w lumpku to się opłaca bo wychodzi ok 1zł za sztukę a jak mi w razie płeć nie podpasuje to odsprzedam za grosze na allegro czy tutaj wam :) po za tym ciuszków mam sporo bo ja 2 synków już mam więc się uzbierało po nich no ale ręka dalej w sklepie swędzi :D

BRZOZKA no i nie ma za co jak coś to pisz w sprawie wielo to Ci odpiszę. Z tymi kupami to tragedii nie ma bo kładziesz taki "papierek" na pieluchę i jak jest kupa to zgarniasz papier i do kosza i po sprawie, pieluchy elegancko w pralce piorę w samym proszku, bo zmiękczacze powoduję że pielucha nie chłonie wody czyli sika też i przelatuje. Nie prasuje tego bo i nie ma potrzeby, a w zimę suszyłam na grzejniku normalnie i 30 minut pielucha sucha.