Skocz do zawartości
Forum

Brązowy śluz i ból jajników

Gość Klaud

Rekomendowane odpowiedzi

mam 17 lat , okres mam mozna pwiedziec ze regularny zawsze na koniec miesiąca , lecz czasem jest tak ze w jeden miesiac krwawienie jest normalne , w drugi jest to brązowy śluz , a w nastepnym znów krwawienie . Miesiąc temu straciłam dziewictwo , niespełna tydzien potem powinnam miec okres ,lecz pojawiło sie plamienie , był to 27 czerwca , wczesniejszy okres dostałam 27 maja , ze straszchu ze zaszłam w ciąze zrobiłam test 8 lipca wyszedł negatywny , przy stosunku takze boli mnie prawy jajnik ,co mi moze byc ??

Podobnie, jak koleżanki wyżej sugeruję, byś udała się ze swoimi problemami do specjalisty. Podjęłaś bardzo ważną decyzję, musisz się liczyć na pewne konsekwencje. Mam nadzieję, że jesteś na nie wszystkie gotowa. Piszesz o obawach. Każda z nas je ma. Tylko mogą wynikać z innego powodu. Ja nie miałam tych dotyczących Twojego wieku...
Pomyśl, czy warto się tak bać?
Ciąży nie podejrzewam. Ale nie jestem jasnowidzem. Koniecznie umów się z ginekologiem. Jeżeli nie jesteś gotowa powiedzieć o tym, co się wydarzyło, mamie, to po prostu powiedz, że Cię boli. Powinna to zrozumieć i Cię wspierać. Wizyty się nie bój! Lekarz na pewno Ci pomoże wyjaśnić Twoje dolegliwości Powodzenia!