Skocz do zawartości
Forum

Marcòweczki 2015

Rekomendowane odpowiedzi

No dziewczyny super ze Wam sie podoba ale wiedzialam ze nie moze byc inaczej . Jej poprostu nie da rady nie lubic . Niedlugo wlasjie organizuje spotkanie we Wroclawiu i poznam ja osobiscie. No nie moge sie doczekac. "Kocham " to babeczke . A sonow ma mega przystojnych .

Mecca pytam o zabrze bo moi rodzice sie tam przeprowdzaja , bede ich odwiedzac wiec moznabyloby sie spotkac ;) co Ty na to ?

Bubs - wlasnie ! Mialas bo sie wyprowadzilas ;)

Murzynka - ale cudowny brzusio . Wlasnie Twoj brzuch , brzuch Tosi to sa brzuchy o ktorych marzylam . Chcialam miec takie duzy a nawet wiekszt nawet jesli liczyloby sie to z rozstepami . Przez cala ciazr nie mialam a po porodzie mi sie na brzuchu zrobily .

Antjee - wiesz co chyba nie potrzebnie doszukujesz sie nieprawidolowosci u swojej Malgoni . Popatrz jestes marcoweczka ale miedzy Wikusia a Malgonia jest prawie miesiac roznicy ona dopiero skonczy 4 miesiace a my zaraz skonczymy 5 . Chyba ma prawo umiec mniej. Dziecko musi dorosnac do umiejetnosci. Tak jak my mudielismy dorosnac do dziecka. Macierzynstwa , rodziny ? Nie sadzisz . ? Powolam sie tu na aleksandre sorki Ola jest sie to nie spodoba ale jestes dobrym przykladem . OLA np musiala dorosnac do malzenstwa , nie chciala nigdy ale teraz czuje , wie ze to ten odpowiedni ten na cale zycie i jest gotowa. Tak samo Malgosia musi wiedziec ze teraz moze wyviagnac lapki ze moze np zlapac i bedzie pewna ze utrzyma ze nie zrobi sobie krzywdy . ;) hehe ale sie rozpisalam ;) ale wiadomo jesli Cie cos martwi mozesz skonsultowac to z lekarzem. ;) naprawde nie ma co porownywac do innych dzieci , tabelek bo tabelki mowia jak robi 50% dzieci w jej wieku ;)

Tosia jakbym mieszkala w Olsztynie nie odposcilabym napewno wyjazdy na Pomorskie zeby Cie poznac ;) szkoda ze wgl wszystkie nie mozemy sie poznac ;) mi udalo sie narazie poznac tylko jedna marcoweczke ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21243http://www.suwaczki.com/tickers/x7g1egz2xvcderxt.png[url=]

A moj synu sie juz wyspal,ale grzecznie leży sobie w lozeczku:)
Patrycja ja tez poczytam tego bloga w wolnej chwili:)i masz racje,bo fajnie by bylo jakbyśmy wszystkie marcoweczki sie spotkaly,ale czy to mozliwe?:-)
Tosia ja jestem z pomorskiego,30km od gdanska mieszkam:-)
Antje Malgosa sliczna i pieknie podpiera sie na raczkach:)
Ide do mojego bąbla bo sie nudzi sam w lozeczku:-)

Hej dziewczynki, mnie znowu dawno nie było, bo byliśmy na wakacjach w Polsce i nie było kiedy nawet na internet wejść :) tak szybko zlecialo :( ale już nadrobilam wszystko :)
Z tego co widzę to mój Mikołaj mimo, że najstarszy to najmniejszy ;) 6500 g i 62 cm, ale to pewnie przez to wczesniactwo no i malutki się urodził :) chociaż teraz tak nadrabia, że aż miło patrzeć :)
My się karmimy tylko piersią i raz dziennie dostaje jabłuszko :)
Ale byliśmy wczoraj u lekarza i kazała wprowadzać mięso od 6 miesiąca i warzywka też, bo mały długo miał zoltaczke i anemie i dalej mną niskie żelazo, ale właśnie jak dostaje mięso to mną się to ładnie wyrównać :) czyli za 2 tygodnie zaczynamy przygodę i trochę mi smutno, bo to będzie zastepowalo już jedno karmienie i potem będzie już coraz mniej :( a jeszcze nam zęby ida (przez co Bidus ma nos zapchany ) i jak się pokaże któryś to trzeba przestawić, żeby nie karmić w nocy, bo trzeba uważać na pruchnice :(
My dopiero będziemy zaczynać przygodę ze szczepieniami, mam nadzieję, że to będzie ładnie znosił :)
Tak jak pisałam byliśmy teraz w Pl i mały był w raju, bo wszyscy go nosili jak tylko chciał i myślałam, że będę mieć masakre w domu, żeby go oduczyć, a tu jest naprawdę dobrze, chyba wie z kim sobie na co może pozwolić ;)
Rozpisalam się i to dosyć chaotycznie, ale mam nadzieję, że się polapiecie.
Aaa, też chcę Was na fb! ;) Renata Tenerowicz (zdj z avatara) :)
No i jeszcze jedno, chwale się, bo to ja polecilam Pati flowmum :p

Gość niuniek25

Hej dziewczynki ;-) czytam was i czytam i chyba tylko raz się odezwalam :-o ehhhh może nadrobie :-P wszystkie te Wasze dzieciaczki są przepiękne... Ten marzec wyjątkowy ;-) a my wczoraj też skończyliśmy 4 miesiące... Tak ten czas szybko leci... Ajjjj a dziś świętujemy 3 rocznicę ślubu :-P