Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

ronia
ania_83
Ja nie mam jeszcze siary ani ciemnej kreski na brzuchu, ale czy to konieczne? A ta siara to tak sama wypływa czy jak naciśniemy jakoś na pierś?

nie wszystkie babeczki mają linee nigre w ciąży
ja dla przykładu nie mam i nie miałam :D

Rozumiem, a ja nawet jak ścisnęłam teraz to nie mam.

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

ania_83
ronia
ania_83
Ja nie mam jeszcze siary ani ciemnej kreski na brzuchu, ale czy to konieczne? A ta siara to tak sama wypływa czy jak naciśniemy jakoś na pierś?

nie wszystkie babeczki mają linee nigre w ciąży
ja dla przykładu nie mam i nie miałam :D

Rozumiem, a ja nawet jak ścisnęłam teraz to nie mam.
Ania ale spokojnie to tak jak z ruchami
wiesz u mnie teraz dopiero się pojawiła :lol: a ja ze 2 tyg do przodu jestem
przyjdzie czas :D

ania_83
Wiem Roniu, już się nie denerwuje. Już pamiętam, że prawie wszystko spotyka mnie tu na końcu:oczko:, już się przyzwyczaiłam. Przynajmniej już jestem oświecona bo wszystko tu wcześniej opiszecie:Śmiech:

gdzieś czytałam że ostatni będa pierwszymi a pierwsi ostatnimi
nie ma tego złego :D

macie dziewczyny czasem wrażenie że jesteście takie bardzo duże ?

ronia
ania_83
Wiem Roniu, już się nie denerwuje. Już pamiętam, że prawie wszystko spotyka mnie tu na końcu:oczko:, już się przyzwyczaiłam. Przynajmniej już jestem oświecona bo wszystko tu wcześniej opiszecie:Śmiech:

No wiesz, że może tak jeszcze się zdarzyć, ale wolałabym nie, niech dzidzia zostanie w brzuszku tyle ile potrzeba.
A co do rozmiarów to oczywiście, że tak, czuję się jak hipcio, a jeszcze prawie 4 miechy przede mną, ja nie wyobrażam sobie tego. Niby mąż i inni mówią, że po prostu mam większy brzuch, ale ja sama jakoś to gorzej widzę i czuję się ciężka, trudno już się schylić, podnieść coś, wejść po schodach, a mieszkam na 4 piętrze bez windy.

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

ania_83
ronia
ania_83

No wiesz, że może tak jeszcze się zdarzyć, ale wolałabym nie, niech dzidzia zostanie w brzuszku tyle ile potrzeba.
A co do rozmiarów to oczywiście, że tak, czuję się jak hipcio, a jeszcze prawie 4 miechy przede mną, ja nie wyobrażam sobie tego. Niby mąż i inni mówią, że po prostu mam większy brzuch, ale ja sama jakoś to gorzej widzę i czuję się ciężka, trudno już się schylić, podnieść coś, wejść po schodach, a mieszkam na 4 piętrze bez windy.
ja dzięki Boziu na parterze
ale moja matula a 4 bez windy i jak mam do niej wejść to mam Mroczki przed oczami :hahaha:

roniu no strasznie się wczoraj czułam. Jak sie czujesz ? Kiedy do gina ?

Dooniu gratuluję studniówki!!! Ale z ciebie ranny ptaszek :hahaha:

ania_83 mam nadzieje że z tym remontem szybko się uwiniemy, a do pracy sporo zostało, samo malowanie 3 pomieszczenia ,a gdzie reszta ... ale pocieszam się, że jak dzidzi już będzie to świeżością i nówką powieje :D A co do ciemnej kreski na brzuszku to tez jej nie posiadam i z pierwszą córcia też jej nie miałam. Siarę mam jak ścisnę co nieco :D

mpearl z ta jogą masz extra ! Mnie joga bardzo uspokaja, kiedyś sama ćwiczyłam sobie w domku, a teraz już nie te lata ;)

Tosiu Gratuluję dobrych relacji z mężusiem Tak trzymać BRAWO Jak coś służę radą ;)

Wirtualna Polska

http://wp.pl

basia681
roniu no strasznie się wczoraj czułam. Jak sie czujesz ? Kiedy do gina ?

Dooniu gratuluję studniówki!!! Ale z ciebie ranny ptaszek :hahaha:

ania_83 mam nadzieje że z tym remontem szybko się uwiniemy, a do pracy sporo zostało, samo malowanie 3 pomieszczenia ,a gdzie reszta ... ale pocieszam się, że jak dzidzi już będzie to świeżością i nówką powieje :D A co do ciemnej kreski na brzuszku to tez jej nie posiadam i z pierwszą córcia też jej nie miałam. Siarę mam jak ścisnę co nieco :D

mpearl z ta jogą masz extra ! Mnie joga bardzo uspokaja, kiedyś sama ćwiczyłam sobie w domku, a teraz już nie te lata ;)

Tosiu Gratuluję dobrych relacji z mężusiem Tak trzymać BRAWO Jak coś służę radą ;)
18 maja mam dwie przyjemności jednego dnia gina i dentystę
:)

ania_83
ronia
czy jeszcze któraś z Was popada w mlekoholizm ?? :hahaha:

Ja na pewno nie, mleko wręcz działa na mnie odstraszająco. Pije jakieś kefiry, najbardziej maślanka mi podchodzi, ale czasem tylko.
ja w ciąży z Wojtkiem to jak wpiłam mleko to zaraz był falstart więc rozumiem Cię :lol:

basia681
roniu tez ci brzuszek tak się napina raz z jednej to znów z drugiej strony ? Tyłek chyba wypina :)

tak dupcie nam wypinają dzieciaczki :lol:
ja jak wstaje z 'tronu" to czasem widze jaki mam zniekształcony brzuch
albo jak podnosze się z łóżka widocznie mięśnie się napinają bo tak to nie widać wiesz tusza ...

karol27
Witajcie brzuszki:)
Piszecie o lekarzach - ja 13.05 idę na usg 4d, jestem b. ciekawa jak dzidziuś będzie wyglądał z bliska i czy potwierdzi się, że jest Krzysiem;-) Ale oczywiście najważniejsze, żeby był zdrowy:)

Miłego dnia Wam życzę.

oj to fajnie MASZ JAK 4D ! A widze ze wizyty sie zblizaja wszystkim brzuszkom ;) Jak sie czujesz ? Brzuszek faluje?

Wirtualna Polska

http://wp.pl