Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

qlczak
zana27
ronia

Abstrachujac od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu nieadekwatnie jestem gotowa pokusić się o stwierdzenie ze konwersacja z Tobą pobudza moje zmysły :lol:

dobrze, że chociaz zrozumiałam częśc o pobudzaniu zmysłów :hahaha:

:sofunny::sofunny: ciekawe co będzie jak Ronia skończy te studia :hahaha: :hahaha:
Twoje aforyzmy na moje aparyzmy mają podtekst afronalny :sofunny:

studiowałam pedagogikę zaocznie a przerwałam z własnej głupoty i lenistwa. Poszłam do pracy i nie chciało mi sie na zjazdy jezdzic. Jeden egzamin oblałam, chociaż wszystko umiałam ale był ustny i babie nie pasowało, że 2 razy nie byłam na cwiczeniach, gdzie miałam zwolnienie lekarskie. łaziłam za nia żeby sie poprawic, jezdziłam do Białej Podlaski nawet byłyśmy umówione to ona nie przyjeżdżała i tak wakacje minely a mi sie już nie chciało;// głupek ze mnie, wiem...Ale mam zamiar wrócic na studia. Aby sytuacja finansowa sie polepszyła

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png

hej
moja mała śpi po szczepionce tempki nie ma i jestem happy

atyde85
Dziewczyny dziękuję za miłe przyjęcie :)
Aneczko wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek :)
Zana ,zdrówka dużo . Mój przechodizł trzydniówkę jak miał 7 miesięcy , Masakra ,tempr 40 stopni ,poprostu dla rodzica który pierwszy raz styka się z czymś takim to wielkie zmartwienie.
Dziewczyny co do trolli forumowych to niegdyś była dzieczyna Klauda(KLaudyna i wiele innych tym podobnych ników) jakie ona bzduryw wypisywala, to sie w głowie nie miesci ,szybko ją wywaliłysmy z jednego forum a potem szpiegowałysmy gdzie się pojawiala i ostrzegalysmy o niej.Ale żeby dziewczyna chociaz wersje tego co opowiadala trochę zmieniala to na kazdym forum wypisywala to samo,a to ze poronila a potem ze znowu w ciazy a to ze jej dziecko umarlo ,a to ze sie rozstaje ze swoim chlopakiem ,mezem i wogole totalna bzdura ,Ciekawe gdzie teraz sieje zamęt ;///

oj oby niebylo takich osob wiecej

Mama_Monika
Witam.
Roksana we wczorajszych wojewódzkich zawodach w pływaniu zdobyła 3-miejsce i jest załamana, a moim zdaniem niesłusznie, bo udział brało 60 dzieci, wiec ja uważam że poszło jej wyśmienicie jak na pierwszy raz, poza tym ona pływa wyczynowo dopiero 2 lata a tam dzieci były które pływaja ponad 5 lat i więcej. Także dumna jestem baaardzo i wkońcu po rozmowie przeszło jej i uwierzyła, że jednak jest to bardzo dobry wynik. :)))

Ja juz wczoraj nie zdążyłam napisać, ale w sumie to i tak brak słów na osoby, które bazują na fikcyjnym nieszczęściu czy nawet śmierci, jest to dla mnie niezrozumiałe, same wiecie ile własnie na takich forach jest osób, które naprawdę sie zmagają z chorobą czy stratą dziecko, albo niemożnościa wogóle zajścia w ciążę, juz nie wspomnę o problemach w związkach, rozstaniach. I takie osoby naprawdę potrzebują wsparcia, otuchy, dobrego słowa, nawet czytanie o takich rzeczach spowodowało podejrzewam u niejedej osoby wzruszenie,współczucie i łzy. A potem sie okazuje, że ktoś z nas zadrwił i zagrał sobie na naszych uczuciach, jest to bardzo przykre.
Jedyny plus tej całej sutuacji jest chyba taki, że okazało się, że na naszym forum jest duzo dziewczyn, na które mozna liczyć w trudnych chwilach, na rozmowę, współczucie i dobre słowo.
:brawo:

ronia
Brzydal:D

:joga: uhmmmm akurat
agaa875
hej dziewczyny! ale jestem szczesliwa:) w koncu udalo nam sie kupic spacerowke dla Kini. Bo ta typu parasolka co mielismy to do niczego, po naszym osiedlu nie szlo ujechac plastikowymi kolkami a co dopiero jakby snieg spadl, a w tej od wielofunkjcyjnego Kinia nie chciala siedziec. I wczoraj znalazlam na allegro i J dzis obejrzal z rana i zadzwonil tam, pojechal obejrzec z Kinia, kupil ja za 100 zl i dorzucili jeszcze parasolke. Bo babka ma 6-miesieczne niemowle i ta spacerowka byla jej za duza i kupila mniejsza. A ta byla praktycznie w ogole nie uzywana. FAJNY W�ZIK SPACEROWY TANIO (1321959067) - Aukcje internetowe Allegro a jak Kinie wozilam w niej dzisiaj to sie cieszyla na calego:)

:brawo:

Wirtualna Polska

http://wp.pl

ania_83
qlczak
zana27

:sofunny::sofunny: ciekawe co będzie jak Ronia skończy te studia :hahaha: :hahaha:

już nie będzie z nami gadać, bo nie będziemy rozumieć co do nas pisze:oczko:

zawsze możemy powiedzieć, że jest odwrotnie :hahaha:

ania_83
Q co u Ciebie? jak Rumcajs?

a dziękuję, w porządku, zauważyłam dzisiaj kolejny ząbek na górze i po drugiej stronie już czuje pod palcem- już wiadomo czemu bidak mi sie w nocy obudzil kilka dni temu.
pogoda teraz kicha, mżawka... nie bardzo jest jak wyjsc. bo wózek to "nie, nie , nie jest," więc nie bardzo się widzę biegająca z parasolem za nim :)

ronia
qlczak
zana27

Kochana drogą dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoja hipokryzja dotycząca mej aparycji jest wręcz efemeryczna .Tak wiec impertynencja twej mentalności nie obliguje mnie do dalszego utrzymywania z Tobą stosunków merytorycznych lub jakichkolwiek innych

:sofunny::sofunny:

qlczak
ania_83
qlczak

a dziękuję, w porządku, zauważyłam dzisiaj kolejny ząbek na górze i po drugiej stronie już czuje pod palcem- już wiadomo czemu bidak mi sie w nocy obudzil kilka dni temu.
pogoda teraz kicha, mżawka... nie bardzo jest jak wyjsc. bo wózek to "nie, nie , nie jest," więc nie bardzo się widzę biegająca z parasolem za nim :)

ronia
qlczak

Kochana drogą dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoja hipokryzja dotycząca mej aparycji jest wręcz efemeryczna .Tak wiec impertynencja twej mentalności nie obliguje mnie do dalszego utrzymywania z Tobą stosunków merytorycznych lub jakichkolwiek innych

Nie będę z tobą konwersować, ponieważ twój anarchointelektualizm, kąpie się w brodziku wiedzy intelektualnej, który koliduje z moimi poglądami na świat

ronia
qlczak
ania_83

ronia

Nie będę z tobą konwersować, ponieważ twój anarchointelektualizm, kąpie się w brodziku wiedzy intelektualnej, który koliduje z moimi poglądami na świat

dobre, dobre :hahaha:

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png