Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

aganiecha
Mam jeszcze prośbę do którejś z Lasek mającej konto na NK. Zerknijcie czy moje konto nadal tam jest, bo jakiś czas temu patrzałam od koleżanki i było. Ja już z niego nie mogę korzystać za niezaakceptowanie regulaminu i wnerwia mnie dlaczego ono nie zniknęło, kurka gdybym wiedziała, to sama bym usunęła zanim minął ten miesiąc kiedy to łaskawie administracja NK dała mi czas na zastanowienie się.

tak Twoje konto jest widoczne

aganiecha
Hej Laski:Oczko:

Gdyby mnie wczoraj ktoś filmował jak pisałam posta, to miałby ubaw. Przysnęło mi się kilka razy, po tym jak napisałam odpowiedź do Tosi to pisałam jeszcze do Qlczaka i Mpear, i ucięłam sobie drzemkę z łapą na "delete", po przebudzeniu zgubiłam myśl i dodałam tylko o tym co u nas (na ramkowe i offa też udało się looknąć, ale resztką sił:Psoty:)

Zana, smacznego. Widzę, że T. nie taki straszny jak go "malują", ale powiem Ci szczerze, że jemu jest łatwo teraz napisać "Kocham Was..." itd. bo i tak postawił na swoim. Powiedz mu co czujesz, a może i Ty czasem wyrwij się na piwko z kumpelami, a on niech popilnuje brzdąca.
Ronia, to o takie placuszki chodziło, a ja wyobraziłam sobie tradycyjne ziemniaczane (przypieczone, ostre itp., według mnie nie dla tak małych dzieciaków). Super, że Luśka tak ładnie daje sobie nosek czyścić, mój Robak ma to samo - jak udaję, że sobie wyciągam gluty, to chętnie nadstawia kinolek. Małe papugi:grin:.

Miłej niedzieli Babeczki, ja właśnie cieszę się chwilą spokoju, bo mały śpi. W ogóle to mamusiny cycuś jest bo kimał, przebudził się , wstał, zobaczył, że jestem i poszedł spać dalej.
Rano mój Dziabąg zrobił nam największą w swoim rocznym życiu aferę:coo:. Nie chciałam otworzyć mu słoika z cukierkami (które jadam ja, nie on), a otwieranie i zamykanie wszystkiego to jego pasja w związku z czym tak zaczął się drzeć i histeryzować, że nie wiedziałam jak zareagować. Wytłumaczyłam mu iż może się udławić biorąc takie małe twarde cukierki do buziaka itd., ale nic nie docierało, aż się zanosił. Najgorsze, że mamy z M. odmienne zdanie co do takich akcji i ja próbuję odwrócić uwagę Robala, zająć go czymś innym, a M. za najlepszą metodę uważa dać się dzieciakowi wypłakać i nie patrzeć nawet na niego. Jednak mnie się serce kraje i samej chce płakać kiedy on tak ryczy.
W końcu i tata wymiękł i wziął na kolana, zagadując..
Chyba przez tą awanturę Mały tak długo teraz śpi.

Mpearl
, muszę jeszcze napisać, że bardzo, mi przykro z powodu Waszej trudnej sytuacji i trzymam kciuki byście dali radę::):
charakterny malec ciotka charakterny

ja też staram się zagadywać

ale dałabyś tego cuksa nie sępisz :lol: :hahaha:

Dziś dam mu tego cuksa, a jutro bedę musiała dać zabawkę za 100 funtów bo się na podłodze w sklepie zacznie pokładać:Oczko:

Lipa z tym kontem:coo:, dzięks Ronia.

Czy Luśka też uwielbia przytulać maskotki? Dawid każdego misia, którego mu pokażę w sklepie musi najpierw uściskać nim zacznie oglądać. Słodko to wygląda:grin:.

O, właśnie wstał i się przeciąga jak stary:Psoty:

http://www.suwaczki.com/tickers/82doanliubb3i8j7.png

aganiecha
Dziś dam mu tego cuksa, a jutro bedę musiała dać zabawkę za 100 funtów bo się na podłodze w sklepie zacznie pokładać:Oczko:

Lipa z tym kontem:coo:, dzięks Ronia.

Czy Luśka też uwielbia przytulać maskotki? Dawid każdego misia, którego mu pokażę w sklepie musi najpierw uściskać nim zacznie oglądać. Słodko to wygląda:grin:.

O, właśnie wstał i się przeciąga jak stary:Psoty:
tak przytula każdą maskotkę ściska :)

100 funtów co to dla Ciebie :lol:

Witam. A tu pustki;/ Ja w poludnie nazarłam sie jak świnia i polozylam poki Bartuś jeszcze spał.;))) Cos mi sie klawiatura pierdzieli ;/ Pozniej posliśmy na spacer i do ciotki Kamili. Wróciliśmy o 20 a o 20,30 bąbelekk już puniał :) A mojego ,,kawalera,, jeszcze nie ma;/ AAaaaa i Kamila mowiła mi że dzisiaj dzwoniła do niej tesciowa z nerwem że T pojechał na impreze, a mnie samą zostawił, że ja już przemęczona chodze, że co On sobie wyobraża, ja nie mam żadnego życia tylko z dzieckiem ciągle i żeby Kamila do mnie przyszla i mi pomogła :36_2_13: Bo Ona dzisiaj nie moze bo idzie w gości !!!! A jak mnie zobaczyla że ja spaceruje z małym i z psem na smyczy to mało nie zeszła ;/ A co k*wa miałam psu jajka zawiązac jak nie mial kto z nim wyjsc;/ Z tym przemeczeniem moim to przesadziła, ale w szoku jestem :Szok:

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png

Aganiecha mój robi podobnie,ale ja mu sie staram tłumaczyć i jakoś daje rade
Wiecie mój Kacper od jakiegoś czasu jak coś mu zabierałam(np ciągnął za kabel,kamere-coś czego nie wolno) to wyginał sie i sie darł i płakał.Więc Go kładłam na podłoge tak żeby sobie krzywdy nie zrobił i odchodziłam,tak też kazałam mojemu T i po kilku takich akcjach przestał.Na szczęście::):

ronia
ale skupia się sporo na bajce ?
Bo moja Olka spojrzy dwa razy i ma w tyle
pamiętam jak Maciek był mały to tak po roku to molestował namiętnie Teletubiśki
a Luśka wcale

ale musze Ci powiedzieć wstałam dzisiaj po 6 żeby dać Lu antybiotyk i byłam z niej taka dumna jak ładnie łykała
w ogóle bez problemu doi mi syropy :Podziw:
Mój lubi syropy,ja próbuje i mi nie smakują;/

zana27
Hejka. Sorki że rano uciekłam i nie dałam znac, ale rozbójnik zaczął szalec:) Teraz spi. Byliśmy troche na dworze, bo pogode mamy piękną. Karkówka już kończy sie piec, ziemniaki sie gotują, marchewka zrobiona i zaraz bedzie uczta :) Wiem że źle zrobiłam, ale napisałam do T smsa. ,, Miałam jeszcze nadzieje że jednak nie pojedziesz. Echhh, nadzieja matką głupich.Baw sie dobrze, A On mi odpisał ,,Wynagrodze Wam to. Kocham Was,, A ja i tak zła jestem... Aaaa i przyniosła teściowa buły :))) Pyyyycha :)

::):
zana27
Witam. A tu pustki;/ Ja w poludnie nazarłam sie jak świnia i polozylam poki Bartuś jeszcze spał.;))) Cos mi sie klawiatura pierdzieli ;/ Pozniej posliśmy na spacer i do ciotki Kamili. Wróciliśmy o 20 a o 20,30 bąbelekk już puniał :) A mojego ,,kawalera,, jeszcze nie ma;/ AAaaaa i Kamila mowiła mi że dzisiaj dzwoniła do niej tesciowa z nerwem że T pojechał na impreze, a mnie samą zostawił, że ja już przemęczona chodze, że co On sobie wyobraża, ja nie mam żadnego życia tylko z dzieckiem ciągle i żeby Kamila do mnie przyszla i mi pomogła :36_2_13: Bo Ona dzisiaj nie moze bo idzie w gości !!!! A jak mnie zobaczyla że ja spaceruje z małym i z psem na smyczy to mało nie zeszła ;/ A co k*wa miałam psu jajka zawiązac jak nie mial kto z nim wyjsc;/ Z tym przemeczeniem moim to przesadziła, ale w szoku jestem :Szok:

Uu teściowej sie poprzestawiało widze,a Twój widze długo baluje:(

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
Wiecie mój Kacper od jakiegoś czasu jak coś mu zabierałam(np ciągnął za kabel,kamere-coś czego nie wolno) to wyginał sie i sie darł i płakał.Więc Go kładłam na podłoge tak żeby sobie krzywdy nie zrobił i odchodziłam,tak też kazałam mojemu T i po kilku takich akcjach przestał.Na szczęście::):
ronia
a Luśka wcale

ale musze Ci powiedzieć wstałam dzisiaj po 6 żeby dać Lu antybiotyk i byłam z niej taka dumna jak ładnie łykała

zana27
Hejka. Sorki że rano uciekłam i nie dałam znac, ale rozbójnik zaczął szalec:) Teraz spi. Byliśmy troche na dworze, bo pogode mamy piękną. Karkówka już kończy sie piec, ziemniaki sie gotują, marchewka zrobiona i zaraz bedzie uczta :) Wiem że źle zrobiłam, ale napisałam do T smsa. ,, Miałam jeszcze nadzieje że jednak nie pojedziesz. Echhh, nadzieja matką głupich.Baw sie dobrze, A On mi odpisał ,,Wynagrodze Wam to. Kocham Was,, A ja i tak zła jestem... Aaaa i przyniosła teściowa buły :))) Pyyyycha :)

zana27

No... musiała sie mocno w głowę uderzyc... A co do T to.....bez komentarza...

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png

zana27
madziaas
ronia
a Luśka wcale

zana27

No... musiała sie mocno w głowę uderzyc... A co do T to.....bez komentarza...

Ech;/

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Alioo
I ja się z Wami witam;) już po kawusi, tylko zaraz muszę lecieć po jakieś śniadanko:) co u mnie… no więc jestem po panieńskim;) trochę chora bo wymarzłam… no i gardło boli od krzyczenia… 18 pijanych babek – było głośno:) ogólnie impreza fajna choć nie wkurzyłyśmy się przez tancerza. Chciałyśmy jednego – nie dostałyśmy bo się okazało że nie wrócił z Hiszpanii:( miał przyjechać drugi – lecz o 20tej kiedy miał być u nas dzwoni że stoi w korku i wysyła kolegę:( 21:15 ma być limuzyna a gościu przyjechał o 20:50!!! I to jaki wieśniak:( tfuuu – taki mały i brzydki! Do tego przebrał się za policjanta i założył do tego adidasy!!! Ja to siedziałam z wykrzywioną twarzą jak na niego popatrzyłam;) potem pojechałyśmy 50 km od W-wy na potupuję i tam balety:) w domu byłam o czwartej – przemarznięta i zmęczona:)
Maja dalej chora, więc została dzisiaj w domu. A ja na 16:30 ide na zebranie. Teście dopiero dzisiaj pojechali, więc już luz będzie w domku. Bo tak 5 osób i dwa psy na 35 metrach to ciasnota:(

http://www.suwaczek.pl/cache/bae7d4d333.png
http://moje.glitery.pl/text/43/59/4-MAJA-19082009-8816.gif http://s2.pierwszezabki.pl/022/022403960.png?6046