Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

alisss
Witam wieczorkiem::):
Gratuluje wszystkim zdolnym dzieciom sierpniowych mam :) Oby tak dalej...
A Natanek chyba alergie ma na cos :((( Od paru dni jak wyjde na dwor to malemu oczy lzawia i kicha i prycha i katarek ma :((( W domu lepiej, ale jak tylko okna pootwieram to znow to samo, oczka zaszklone i kichanie :((( Niby zdrow jak ryba ale zawsze cos, jak nie pieluszki ( nie moze niektorych pampersa takich z siateczka),to oliwka (jedyna ktora moge go smarowac to bambino),to kaszka(bobovita), albo herbatka (winogronowa), a teraz cos jeszcze.... ahhhh Skad to sie bierze???? Ja mam alergie jedynie na nikiel( jak jest w bizuterii lub w sprzaczkach od paskow) i penicyline ( z tym baardzo musze uwazac), a moj Ł na nic...

Aliss mój też miał uczulenie to na oliwke,to na płyn do mycia
Ja jestem uczulona na pyłki traw,drzew także możliwe ,że mały to po mnie przejmie;/
Trzymam kciuki żeby to nie była alergia

Cześć dziewczynki

Ale masakra :36_2_58:::(:

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Tosia27
Dzień doberek:)
My też dzisiaj pobudkę o 6 miałyśmy:) śpiewanko i jak zwykle walenie piętami w łóżko:)
nie wiem z czego moje dziecię ma pięty ale gdybym ja tak nimi waliła to bym się z bólu zwijała;)
Alisss współczuję i trzymam kciuki by to jednak nie alergia:(
Q i jak, kupił mężuś laminator?
Izak naprawdę super masz dzieciaczki:)
Feri gratuluję sprzedaży:) mój tato też własnie szuka volvo bo ostatnie sprzedał mojej mam nadzieję bratowej:)
Basiu fajnie mieć taką labę:) ja myślałam ze choć dzisiaj odeśpię i dupa:) a dzisiaj to ja musiałam wstawać bo T miał nockę... jak Dziewczynki??
Madzia a zięciunio jak???
Ania miłej zabawy:) ja się wczoraj dowiedziałam że 5 czerwca mam wesele mojej bardzo dobrej koleżanki:) i to w B-stoku więc Maja zostanie z babcią a mama zabaluje:)
Blondi a skąd to marudzenie?

widziałam że pisałyście o kojcach... my przed wczoraj też kupiliśmy (bardziej łóżeczko turystyczne) i jesteśmy zadowoleni:)
Ĺ��ťECZKO KOJEC MILLY MALLY HAPPY NAJTANIEJ (984697663) - Aukcje internetowe Allegro

Tosiu zięciunio marudek jest,ale ogólnie ok
Fajny kojec:)

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

___+_+_+_+__
____+_________+
___+____۩۩_____+
__+____۩__۩_____+
_+____۩____۩____+
_+___۩__۩۩__۩___+
_+____۩_۩۩_۩___+_
__+_____۩۩___+___
_____██████____
_____████+█_+__
_____███+██ ۩__+
_____██+██ ۩_۩__+
_____█+██ ۩___۩__+
_____█+██۩_ ۩__۩_+
_____██+█ ۩_۩_۩_+_
_____██████۩____
_____███▒▒▒▒▒▒_
__۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_
۩۩۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_
_۩۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_
__۩۩ ███▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩
____۩۩۩۩▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩
__۩۩۩۩۩۩▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩۩

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot