Skocz do zawartości
Forum

Owulacja/miesiaczka/poronienie

Gość Nefka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio wybrałam sie na wizytę kontrolna do ginekologa podczas badania usg okazało sie ze około 2 dni wczesniej miałam owulacje i pęcherzyk pękł, w dniu owulacji uprawiałam sex bez zabiezpieczenia, lekarz powiedział ze moge byc w ciąży, bardzo sie ucieszyłam na ta wiadomość ale dostałam okres 6 dni przed terminem i 6 dni po owulacji. Zastanawiam sie czy to poronienie czy poprostu okres, zazwyczaj podczas okresu krwawie minimalnie a tym razem było bardzo obficie od samego początku aż poczułam jakby ktoś przebił we mnie balon z krwią, 4 dnia krwawienia wyleciał mi ogromny skrzep ktory wyglądał jak wątróbka.
Zastanawiam sie czy jest możliwe ze to było poronienie?
Pozdrawiam, N

~Nefka • 8 minut temu
Witam, ostatnio wybrałam sie na wizytę kontrolna do ginekologa podczas badania usg okazało sie ze około 2 dni wczesniej miałam owulacje i pęcherzyk pękł, w dniu owulacji uprawiałam sex bez zabiezpieczenia, lekarz powiedział ze moge byc w ciąży, bardzo sie ucieszyłam na ta wiadomość ale dostałam okres 6 dni przed terminem i 6 dni po owulacji. Zastanawiam sie czy to poronienie czy poprostu okres, zazwyczaj podczas okresu krwawie minimalnie a tym razem było bardzo obficie od samego początku aż poczułam jakby ktoś przebił we mnie balon z krwią, 4 dnia krwawienia wyleciał mi ogromny skrzep ktory wyglądał jak wątróbka.
Zastanawiam sie czy jest możliwe ze to było poronienie?
Pozdrawiam, N

Nefka, tez miałam trochę podobną "przygodę". Niestety obawiam się, że jest mało prawdopodobne, że kiedykolwiek się dowiesz co się wydarzyło... Tak mi powiedziała lekarka. Dwa testy różnych firm pokazały mi dwie kreski, okres się spóźniał 3 dni, ale w końcu przyszedł. I to taki, że mąż mnie musiał zbierać z podłogi bo nie mogłam wstać z bólu..Po portu nawet jeśli coś takiego się wydarzyło pomyśl sobie, że limit niefajnych zdarzeń już wyczerpałaś i tym samym dzidziuś się zbliża :) Trzymam kciuki i pozdrawiam

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fyx8dtv3v29zb.png

To na pewno było poronienie bo miałam identycznie tylko że ja jak zaczęłam krwawic po okresie i wyleciał ze mnie wielki skrzep to pojechałam na pogotowie i okazało się że poroniłam miesięczna ciąże i to była czworacza ciąża więc dziwi mnie to że nie poszłaś z tym do lekarza nawet dla własnego spokoju ...