Skocz do zawartości
Forum

Czy moja dziewczyna może być w ciąży?

Gość jerzy123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jerzy123

Witam serdecznie Mam do pana serię pytań. Otóż chodzi o to że mojej dziewczynie spóźnia się okres, 4 dni, wiem że to jeszcze żaden czas ale bardzo się stresujemy. Ostatni stosunek mieliśmy 3 tygodnie temu, nie jesteśmy pewni ale były to chyba dni płodne. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, stosunek trwał ok 15 minut, prezerwatywa nie pękła( sprawdzałem dokładnie po stosunku) używaliśmy durex extra safe, w czasie stosunku prezerwatywa zsunęła się do połowy ale po chwili ją naciągnąłem. Nie doszedłem w ogóle ale po zdjęciu prezerwatywy po stosunku w niej był ten płyn który pojawia się przed wytryskiem, moje pytanie jest czy prezerwatywa mogła go przepuścić i jak jest on groźny ? moje drugie pytanie brzmi czy może dojśc do zapłodnienia poprzez "palcówkę" gdy śladowe ilości prejalkulatu znajda się na palcach ? Czekamy z dziewczyną na miesiączkę, stosunkowo ma nieregularne okresy ale przez ostatnie 2 miesiące trochę się one ustabilizowały a teraz się spóźnia. Stresujemy się i to może być spowodowane przez to, lub przed zmiany w jej organizmie. Co więcej nie ma nawet objawów miesiączki tzn. zawsze bolały ją piersi a teraz tego nie ma, jest tylko rozdrażniona i ma huśtawki nastrojów, napęczniał jej brzuch jak przed okresem ale go nie ma. Martwi nas jeszcze to że 6 dni przed planowanym okresem miała plamienie (jasno krwiste) co to mogło być ?