Skocz do zawartości
Forum

Nie tylko o aborcji... dyskusje

agusia20112

Rekomendowane odpowiedzi

Agusia super, ze już dobrze.
Rozumiem, że o wyniku badań dowiesz się dopiero przy wypisie czy dłużej musisz czekać?

ITruth ale zazdroszczę studniówki...:) ja byłam na swojej i na brata. - dziwny- zabrał siostrę na studniówkę;) ale choć moja była fajna, na brata bawiłam się lepiej, może dlatego, że bez stresu już.
dobrej zabawy:)

Dzień dobry :D

Itruth lepiej nie zaczynaj tematu o kompleksach, bo jak dziewczyny się wkrecą to dopiero będzie. Wszystkie mamy kompleksy, a jak się często okazuje się, są bezzasadne, bo przesadzone, wyszukane. Taka już babska natura ;) Baw się dobrze!

Curry serio? Z perspektywy czasu żałujesz? Nie mogłas zaprosic jakiegoś kuzyna? Moze klasę miałaś niezgraną? Bo jak grupa fajna to i osoba towarzysząca nie koniecznie potrzebna.
Ja swoją studniówkę wspominam fantastycznie :)

agusia20112

dzis dzwoniłam rano to czuje sie dobrze
mam dzwonić do lekarki o9,ale mówiła wczoraj ,ze dziś wychodzi do domu
no to fajnie
Bardzo dobrych wynikow przy wypisie:usmiech:

Itruth
, udanej zabawy studniowkowej:usmiech:

iszmaona

Itruth lepiej nie zaczynaj tematu o kompleksach, bo jak dziewczyny się wkrecą to dopiero będzie.

dobrze piszesz:D
lepiej tego tematu nie poruszac:wink:

iszmaona
Dzień dobry :D

Itruth lepiej nie zaczynaj tematu o kompleksach, bo jak dziewczyny się wkrecą to dopiero będzie. Wszystkie mamy kompleksy, a jak się często okazuje się, są bezzasadne, bo przesadzone, wyszukane. Taka już babska natura ;) Baw się dobrze!

Curry serio? Z perspektywy czasu żałujesz? Nie mogłas zaprosic jakiegoś kuzyna? Moze klasę miałaś niezgraną? Bo jak grupa fajna to i osoba towarzysząca nie koniecznie potrzebna.
Ja swoją studniówkę wspominam fantastycznie :)

Nie żałuję :D Nie lubiłam i nadal nie lubię tego typu imprez. Nigdy się na nich dobrze nie czułam. Poza tym nie miałam z kim iść - choć to nie był główny powód. Raczej kropka nad "i". Kuzyna w odpowiednim wieku ani brata nie posiadam :)) Ale i tak nie wzięłabym raczej. Dla mnie takie imprezy są męczące. Ja taki dzikus jestem trochę. Wolę pogaduszki przy herbatce albo spacery po lesie. A tak przy okazji - klasę miałam tragiczną, pełną zachlanych idiotów poubieranych na czarno. A ja się uczyłam i nie ubierałam na czarno więc nie byłam fajna :oczko:

Helena
agusia20112

dzis dzwoniłam rano to czuje sie dobrze
mam dzwonić do lekarki o9,ale mówiła wczoraj ,ze dziś wychodzi do domu
no to fajnie
Bardzo dobrych wynikow przy wypisie:usmiech:

Itruth
, udanej zabawy studniowkowej:usmiech:

iszmaona

Itruth lepiej nie zaczynaj tematu o kompleksach, bo jak dziewczyny się wkrecą to dopiero będzie.

dobrze piszesz:D
lepiej tego tematu nie poruszac:wink:

Czemu nie :oczko: Jak wszyscy podejdą z dystansem to damy radę :oczko: Ja tam lubię czasem spojrzeć na siebie krytycznym wzrokiem :36_1_21:

Witajcie:cheess:

Przede wszystkim HELENA gratulacje !!! :36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Agusia- kciuki za córę zaciśnięte! Oby wyniki dobre były! ::):

Ja na studniówce byłam z moim mężulem, ale jakoś nie bawiłam się super, bo tańczyć nie lubię... :Szok: Ale poza tym było fajnie.

Itruth baw się dobrze, a kompleksom powiedz "papa". bo nie warto się nimi zadręczać ::):

ja ostatnio mało aktywna, bo mąż w domu i jakoś tak razem czas spędzamy, wiec nie mam za dużo wolnego czasu na neta. o, i Ada ma kolki od kilku dni, między 20 a 22... Już trzeci dzień tak samo się drze, wiec to niestety ta zmora ::(: Spróbuję z jakimiś kropelkami...

jadzik współczuję kolek! mam nadzieję, że znajdziecie szybko sposób, żeby sobie z nimi poradzić!
i jak można nie lubić tańczyć? :Oczko:

a Katarzyna W. ech.. Ci sami psycholodzy wypowiadali się jaka ona to jest biedna i zrozpaczona i jak to w szoku działała.. ja już słuchać o niej nie mogę. mam nadzieję, ze dostanie karę na jaką zasłużyła.

agusia20112
tak ,wszystko zalezy od sędziego
to bedzie proces poszlakowy,więc nie łatwo bedzie ja skazać na dozywocie

ale czy spisywany przez nią pamietnik nie jest wystarczającym dowodem?
pytanie tylko, jak jego zawartośc zinterpretują psychologowie.

IWA23
agusia20112

Ale mają dowody np niedopałek papierosa w miejscu zakopania córki i rękawiczki.

tak,ale to dowody ,że zakopała tam córkę
ale cały czas może twierdzić,że zakopała ja owszem-ale śmierć była wypadkiem
a aby dostało dozywocie czy chociaż te 25 lat trzeba udowodnic celowe zabójstwo

Joasia
http://s7.suwaczek.com/200905264565.png
Emilka
http://s4.suwaczek.com/200405064765.png

agusia20112
iszmaona
agusia20112

ale czy spisywany przez nią pamietnik nie jest wystarczającym dowodem?
pytanie tylko, jak jego zawartośc zinterpretują psychologowie.

chyba nie
zawsze może powiedzieć ,że to fantazja

Tak pamiętnik wg mnie mało wiarygodny.