Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzidzia podjela za mnie decyzje. Od 3dni mnie mdlilo i myslalam ze przejdzie ale w nocy i rano to masakra balam sie ruszyc bo myslalam ze zwróce wszystko.. nie poszlam do pracy przepisalam sie na jutro do Gina. A myslalam ze mdlosci itd mnie omina a tu wygląda na to ze dopiero sie zaczynaja:/ wiem wiem powiem gin jaka mam syt w pracy i mam nadzieje ze lekarz bedzie rozumny:)

http://www.suwaczki.com/tickers/gg64x1hp5lat3ztg.png

http://www.suwaczki.com/tickers/20qo4003mpnoru38.png

Hej Natus, tak dostalam @. Przylazla wczoraj. Ale weekend ogolnie udany, odreagowalam, wczoraj narobilam russskich a dzis do 14 w pracy i wlasnie wrocilam z silowni. Mega pozytywnie sie teraz czuje. W czwartek sie wybieram na basen i zostawiam wszystko pani naturze :-)
A Ty Natus caly czas tak niekorzystnie sie czujesz? W ktorym miesiacu w ogole jestes? :-)

Ja pewnie jutro ujrzę jedna wielką krechę...
Brałam norprolak, ale po jednym opakowaniu prolaktyna spadła mi z 200ng na 0.5ng, więc przestałam. Jak dostanę @ to 4dc. sprwdzę, czy mi czasami nie podskoczyła. Przed braniem norprl miałam bardzo nieregularne miesiączki.
A kontrolujesz dni płodne? Ja w poprzednim cyklu prowadziłam kartę, ale w tym totalny spontan bez zbędnych formalności :p

Mala90 bedzie dziewuszka :-) :-) bardzo mnie to cieszy.

MalinaA jestem w 6mcu I od ok miesiaca czuje sie lepiej co nie znaczy, ze dobrze.. Ciaza to dla mnie upierdliwy stan :-).
Dobrze ze macie dobre nastroje, to najwazniejsze! Trzymam za Was kciuki!!!!