Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

zagladam i tu znowu o chorobach, kurcze, kiedy sie wszyscy z tego wygrzebiemy??

malgosia, no przez te ospe tak ale i przez zabki, do tego dzis i wczoraj dwa razy atak histerii przy jedzeniu, normalnie jakbym dziecko ze skory obdzaierala, nie chcial jesc, wyl i sie wkurzal, wez tu cos zrozum, a tu prosze, wyszlo szydlo z worka
pan Noah nie lubi jak jego jedzenie jest .. cieple, on lubi chlodnawe! :duren:

Natanek sie po woli naprawia, dzis tylko lekki kryzysik ale szybko zaprzestany, dzien u opiekunki z kolega minal fajnie, zapytal sie czy Quentin ma prawo do niego przyjsc sie pobawic, na odp ze tak, kazal mi dzwonic do jego amamy zeby natychmiast go przywiozla (bylo po 20stej :lol: )

atena, ja tez bym chciala prace zmienic ale jakos nie mam sily sie tym teraz zajac, dzieci, dom, kredyty, ale kto wie, moze z czasem dojrzeje do tego zeby robic cos innego, w koncu z wyksztalcenia jestem zupelnie kims innym, nawet jesli mialabym nie pracowac w zawodzie to moze jednak cos innego niz teraz.... tym bardziej ze polskie dyplomy itp nic nie warte we Fr, no ale kto wie...
a zdjecia w podpisie sa boskie po prostu...

no, Malgosia, Krzysiek nienawidzi tapetowac a ja uwielbiam wiec sie tym zajelam, potem w 9tym miesaicu nawet sufity malowalam w korytarzu ale sie ta mala cholera uchowala do konca i w terminie urodzilam a ciagle mi powtarzali ze miesiac wczesniej sie pojawi... :duren:

Anulka własnie, teraz prosimy tylko o dobre wieści :)
Monia dzieki, a co do dyplomu, ja mam suplement tłumaczony na kilka jezyków, więc może i we FR byłby coś warty :) w sumie mam dwa zawody, w jednym pracuję, ale wolałabym pracować w drugim, bardziej bezpiecznie i mniej stresu, głównie ze wzgledu na dziewczynki ;) że o forsie nie wspomnę ;)
Małgosia ja bym chciała tą pracę zmienić zanim mi się skończy ten wychowawczy, dlatego już sie rozglądam

hihi, moj jeszcze nam tego nie wyciaga "ale obiecalas" moze to dlatego ze zawsze jak sie mu obieca to ma, bo taka wstretna matka ze mnie :lol:

a z tym sufitem, no, jakbys mnie widziala, caly sierpien chalupe to chyba z 10 razy wysprzatalam tak ze z podlogi by mozna jesc, okna pomylam (teraz zas takie brudne ze chyba musialabym w ciazy byc tuz przed rozwiazaniem zeby je umyc) wszystkie a mam takie jedno, rozsuwane 200*240, wiec sie wygimnastykowalam bez skutkow na dziecku co siedzialo po cichu do konca .
ale coz, zostaly mi wspomnienia bo innej ciazy juz nie planuje... wiec sobie poszalalam przy rugiej i ostatniej :)

Małgosia
to pamiętaj , że w razie czego nalezy Ci sie płatny urlop- możesz go wziąć zaraz jak skonczy Ci sie wychowawczy + te 2 dni dla matki z dzieckiem i potem skladaj podanie o rozwiazanie umowy ;)
i idz na nową, dobrą posade:Śmiech:

a na powaznie to trzymam mocno kciuki bo praca w dobrej atmosferze i taka jaka sie chce to w sumie podstaw dobrych wyników w pracy :Śmiech:
ja do piatku miałam macierzyński a od dzisiaj choruję...:whistle::whistle::whistle:nie wspomnę o dzieciach :Padnięty:

monikouette
hihi, moj jeszcze nam tego nie wyciaga "ale obiecalas" moze to dlatego ze zawsze jak sie mu obieca to ma, bo taka wstretna matka ze mnie :lol:

a z tym sufitem, no, jakbys mnie widziala, caly sierpien chalupe to chyba z 10 razy wysprzatalam tak ze z podlogi by mozna jesc, okna pomylam (teraz zas takie brudne ze chyba musialabym w ciazy byc tuz przed rozwiazaniem zeby je umyc) wszystkie a mam takie jedno, rozsuwane 200*240, wiec sie wygimnastykowalam bez skutkow na dziecku co siedzialo po cichu do konca .
ale coz, zostaly mi wspomnienia bo innej ciazy juz nie planuje... wiec sobie poszalalam przy rugiej i ostatniej :)

to ciaza dala Ci niezłego powera:lol::lol::lol:
a moze ciaza sie sama zaplanuje- i bedziesz miala błysk w chałupie :Śmiech:
ale cos w tym jest ze wtedy chce sie wypucować wszystko - lepiej niz na swieta :Śmiech: