Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

to jeszcze sporo roboty przed pojsciem spac!!
ja na szczescie wszystko zrobione, na jutro wszystko przyszykowane, Natanek i Noas do opiekunki (ferie zimowe sie zaczely) a my do pracy. we wtroek tak samo, we srode jestezm z dzieci w domu tylko rano a potem reszta dnia z tesciowa u niej, wroce dopiero wieczorkiem, a Natanek zostanie u babci na czwartek, w piatek do opiekunki i nastepny tydzien mniej wiecej tak samo...

dobra, uciekam, umysl i cialo dzis wywietrzylam za wszystkie czasy wiec mnie to swieze powietrze upilo, nawet winka mi nie potrzeba (a i tak wypilam lampke bialego co nam zostalo z wczoraj )

dobrej nocki malgosiu :)

a z ta makulatura to znam, sama przechowuje tyle rzeczy ze pol domu by mozna wyrzucic i by sie przjrzysciej zrobilo... choc i tak uwazam ze sie poprawilam i sporo jednak wyrzucam....

no wlasnie to o te odmiane chodzi, bo w pon wt jest u opiekunki ten jego przedszkolny kolega ( z ktorym ida krok w krok odkad maja po pol roku, opiekunka ta sama a teraz przedszkole, i kazdy ma braciszka z 2007 wiec i braciszkowie tak samo ta sama opiekunka a potem pewnie to samo predszkole) we srode dom a w czw i pt kolega jest u swojej babci wiec Natankowi by sie nudzilo z maluszkami, dlatego fajnie ze babcia go wezmie do siebie...
dobra, juz ide bo znowu nie dojde do lozka a jutro w pracy ciezko dzien...

pa

Moniqa super ;)
dzieci lubie takie odmiany- my w planach mamy w niedziele albo w piatek kino
moze cos wymyślimy na przyszły weekend gdzies pojedziemy - ale tylko moze
póki co masa pracy
planuje z rozpedu pomalowac i u chłopkaów ( ale to juz na raty) bo nie dam rady na raz
a weekend jest najlepszy do takich spraw ;)
zycze wam miłego dnia
i odzywajcie sie

Atenka-
- praca milczy???

Anulka- jak noc i Miki??

malgosia wdze ze tylko Ty na posterunku :)
ja dzis z maruda nr 2 :) Noas nie chcial isc na ostatnia drzemke (te o 18.30) i trzeba bylo go przetrzymac do 20stej, ciezko bylo bo spac mu sie chcialo ale ten diabelek nie mial ochoty zasnac
oby to tylko dzis tak wyjatkowo zle bylo bo codziennie takiego marudy nie zniose, albo faktycznie bardzo marudny albo sie starzeje i mniej cierpliwosci :lol:

anulka, oj, oby u Was nic powaznego sie z tego nie wyklulo...

atena, co u Ciebie??

Malgos, a Ty z pedzlem bedziesz znowu latac?? ja uwielbiam takie roboty, w sumie to ja sama caly dom wytapetowalam, a wszedzie prawie same tapety, nawet jak w 6 mies ciazy bylam to tapetowalam :oczko:

hejo
no nic u mnie
netu cały dzień nie było
z pracą nic nie wiem, ale czuję, ze nic z tego
niby konkurs kończy się 14 ale tam są jakieś wewnętrzne konflikty czy nie wiem co, więc pewnie wszystko pójdzie po znajomości, zwłaszcza, ze ja pierwsza zostanę odrzucona, po pierwsze małe dzieci, a po drugie zatrudniennie na pełen etat, więc zmiana pracy to za mało, jak będą miec osoby w ogóle bez zatrudnienia...samo życie...

Jestem po lekarzu. Niestety wróciliśmy dopiero po 21, bo Pani dr miała sporo wizyt domowych. Miki już bardzo ładnie i fakt, mniej kasłał. Maja kaszel ma mokry, odrywający się, ale osłuchiwała ją z pół godziny i nic nie znalazła. Jak dla niej wygląda to na nadprodukcję sliny. Fakt jest taki, że przebieram ja 3 razy dziennie bo mokra od sliny do pasa. Mężuś też dostal porcję leków. Generalnie szpital pod wezwaniem św.Anny mam w domu. W środę kontrola.

to pamiętaj , że w razie czego nalezy Ci sie płatny urlop- możesz go wziąć zaraz jak skonczy Ci sie wychowawczy + te 2 dni dla matki z dzieckiem i potem skladaj podanie o rozwiazanie umowy ;)
i idz na nową, dobrą posade:Śmiech:

a na powaznie to trzymam mocno kciuki bo praca w dobrej atmosferze i taka jaka sie chce to w sumie podstaw dobrych wyników w pracy :Śmiech: