Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

dziewczyny podajcie mi jakieś pomysły jak oduczyc Milkę jedzenia w nocy
Nikola w tym wieku juz dawno nie jadła i łatwo ją było przestawić, Milka wciąga, oszukać się za diabła nie da, niczym, jak próbuję dać herbatkę czy wodę to mówi zdecydowanie NIE a jak znowu spróbuję to jest awantura "nie ciem, daj mecio". Dzisiaj w nocy Nikoli się coś sniło i chciiała, zebym się z nia położyła, o 4 rano Milka się obudziła, dojrzała mnie( nie wiem jakim cudem) i mówi "mamamuisu ciem mecio" i położyła sie czekając, jak przyniosłam to szczęśliwa wypiła i poszła dalej spać. No i co ja mam zrobić z tym żarłokiem ??

Anulka uwierz mi próbowała, awantura była taka, że obudziła Nikolę, potem M i sajgon na chacie sie zrobił, o ile w dzień mogę o cos walczyć, w nocy nie mam siły, do tego Milka jest z tych, którzy bardzo ekspresyjnie wyrażają uczucia, Nikola przyjmowała nie spokojnie "nie, to nie pojęczała i ok, a ta...biadoli, ryczy, lamentuje, hehe koniec świata noermalnie ;)

atena
Anulka uwierz mi próbowała, awantura była taka, że obudziła Nikolę, potem M i sajgon na chacie sie zrobił, o ile w dzień mogę o cos walczyć, w nocy nie mam siły, do tego Milka jest z tych, którzy bardzo ekspresyjnie wyrażają uczucia, Nikola przyjmowała nie spokojnie "nie, to nie pojęczała i ok, a ta...biadoli, ryczy, lamentuje, hehe koniec świata noermalnie ;)

ech skąd ja to znam :Histeria::Histeria:te lamenty i histerie :duren::duren::duren: