Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Juz po wizycie.
Efekt jest taki, że Miki ma owsiki i (:Szok::Szok::Szok::Zakręcony::Zakręcony::Zakręcony:) alergię na białko mleka krowiego, białko i żółtko jaja kurzego i przerost drożdżaków w przewodzie pokarmowym...Maja dlatego robi kupy zielone bo wyszła jej alergia na laktozę. Przechodzimy zatem na nutramigen. My z
S musimy się przeleczyc na lambie. Dostalismy po 3 rodzaje leków.
Majusia nadal gorączkuje. Aczkolwiek powoli wydłużają się przerwy między wzrostem temperatury. Jutro rano jesli gorączka utrzyma się przez noc mam zanieść mocz na badanie ogólne i posiew.

Hej ale smutne wiesci.

Moj Tymonek tez musial przejsc na nutramigen, dalej robi zielone kupy ale to podobno przy tym mleku tak moze byc. Oby tylko sie nie uczulil i na to :Padnięty:

Ja ostatnio na nic nei mam czasu. Za duzo wzielam sobie na glowe ale trudno :Uśmiech:

Do galerii wsatwilam swoje zdjeice z Tymkiem najbardziej aktualne i Helenke :Uśmiech::Uśmiech:

pisałam na mamucicach ale wkleję i tu...Odebrałam wyniki i poczytałam w necie to się zryczałam jak bóbr...zadzwoniłam też do męża koleżanki, który jest lekarzem (co prawda cytologiem, ale pojęcie i wiedzę o tym ma). Artur mnie uspokoił trochę. Pojechałam do naszej pediatry, a ta powiedziała, że nerki dziecka w wieku Majusi cały czas rosną i te nabłonki plus białe krwinki które się pojawiły są normą. Uznała, że wyniki są super i ona nie widzi powodu do niepokoju.
Chyba ząbki i jakiś nieżyt bo w nosku furcze są powodem wzrostu temperatury. Póki co podajemy clemastinum, nurofen, mucofluid i nadal czekamy. Powiedziała, że jutro powinno byc juz lepiej...

w takim razie zaczynam opowiesc o obozie

w ogóle w piątek o 13.00 chciałam juz byc w drodze
ale oczywiscie jeszcze to i tamto i tłumaczenia
po 13.00 siedzielismy w samochodzie.
Cały czas popedzalam M bo ja juz bylam dawno gotowa z B a on nie
w koncu jedziemy
przebijamy sie przez korki przed Jankami nie mowiac o korkach w samych Jankach o 14.30 ostatnie swiatła i trasa
i w tym momencie powiedzialam brzydkie słowo
zostawilam swoje bluzki powieszone na wieszaku w salonie
tam je przeniosłam aby nie zapomniec o nich:Histeria::Wściekły::Wściekły:
i jeszcze w Jankach 20 min na kupowanie bluzek :Zakręcony:
Jak dojechalismy do osrodka to cała jego grupa była akurat na rowerach

Atena nie ma o czym mówic ;)
to ja Ci dziękuje- wiesz za co ;)

Moniq juz prawie psy wieszałam na M ze sie tak ogarnia jak slimak i ze juz po 13.00 a my w domu wciaz
a tu masz
moja siostra stwierdzila ze to super pomysl i kiedys musi meza tak wrobic w zakupy :Psoty:
to fajowo, ze u was spokoj

wrócilismy wlasnie z kina
bylismy na KungFu panda czy jakos tak
B juz spi na stojąco