Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

nic nie robiła, nic tzn. siedziała z pilotem i kanały przełączała,
ubierała rajtuzy na lewą stronę, mimo, ze obrócone na prawą,
mówiłam, żeby nie brała ciuchów z jednej półki bo wszystkie są za duże, co zrobiła->ubrała Nikolę na spacer w te za duze ciuchy
mówiłam, żeby nie myła naczyń , a ona myła i musiałam wsio myć od nowa bo brudne a butelki śmierdziały skisłym mlekiem
nie angażowała dziewczyn w nic widać, ze znudzone na maxa
efekt: pomalowane drzwi i podłogi kredkami, nie patrzy, nie powie, że nie wolno to dziewczyny zajmowały się sobą jak mogły
stwierdziła, że mam nienaturalną cerę, pewnie mam chorą wątrobę i muszę się zbadać, więc powiedziałam jej, że jestem laborantką i się przebadałam, wątrobę mam zdrową nastepnego dnia, mówi Marcinowi, że mam chorą wątrobę
mogę wymieniać bardzo długo, co ciekawsze ma córkę w wieku 4 lat, i wyższe wykształcenie
Marcin ją nagrał, jak obejrzałam i pół nocy spać nie mogłam, wrrr brała poduchę z łóżeczka i przynosiła sobie do pokoju, zeby się wygodniej położyć, cały dzień TV i komórka, nic a nic się nie zajmowała dziewczynkami, nawet nie zachęciła do głupiego malowania maksymalnie wynudzone próbowały się zajmować same sobą i ją zaangażować w cokolwiek i jeszcze mi powiedziała, że jest zmeczona bo Milka nie śpi wcale albo bardzo malutko, i że nie jest w stanie być na wysokich obrotach cały dzień i patrzeć co robią (to odp. na to, że podłogi i mable są pomalowane kredkami) nawet na minimalne obroty nie weszła ani razu, a kur** jak sie gapiła w TV to nie dziwne, ze nie mogła jednoczesnie patrzeć na dziewczynki bo by zeza rozbieżnego dostała kurwa mać...