Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Monia W gratulacje kolejnego ząbka u Pitusia :brawo:

Moja Natalka dzisiaj poszła spać już po 20-tej, ale to dlatego że nie spała dzisiaj w dzień. Mam nadzieję że to tak jednorazowo, może to ząbki bo była dziś wyjątkowo marudna :glass:. Wczoraj na wieczór zawiesił mi się router:comp_ihate: i nie miałam internetu:zlykomp:, na szczęście rano był informatyk i mam kontakt ze światem :yuppi:.

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

dzień dobry
wpadam ze swoim niedoczasem
wyjazd w sumie udał się rewelacyjnie
Szarotka to fajny hotel, baseny, spa, wyciągi na wyciagnięcie ręki
Mikołaj opanował jazdę pługiem, my udoskonalaliśmy swoje amatorskie umiejętności ( S zmienił narty na deskę), Maja nawdychała się świeżego górskiego powietrza (w Zieleńcu mikroklimat alpejski). Sielanka!
Niestety do czasu. W poniedziałek w nocy złapał jelitówkę Kuba (synek szwagrów), we wtorek wieczorem moja Maja, w środę ja i w czwartek leżałam jeszcze plackiem, w czwartek na wieczór szwagierka a w piatek Miki i szwagier.
Na stok chodziliśmy na zmianę pełniąc dyżury przy chorych.
Majeczkę trzymało bartdzo długo. W niedziele wieczorem po 4 dniach choroby (na szczęście mało intensywnej) poszłam do lekarza. Tam (wrrrr) pokłóciłam się z Pania dr któa bez badania czy dziecko ma cechy odwodnienia wysyłała nas do szpitala. Po kilku mocnych zdaniach z mojej strony zmieniła ton i moja Maja nagle cudownie ozdrowiała (czyt. szpital nie był potrzebny). Teraz juz jest lepiej o tyle, ze zaczęła wiecej jeść. Niestety schudła nam troszkę. Dobrze, że choć po Mikim spłyneło. Jedna noc sensacji i rankiem juz był zdrów.
Po powrocie poniedziałek - wtorek malowanie. We wtorek wieczorem troche doprowadziłam je do stanu uzywalności. Wczoraj nie działał net i dopiero dzisiaj dotarłam do WAS.
Jestem bez szans na nadrobienie, więc wybaczcie. Liczę, że wszystko u Was w porządku.
Siadam z kawą i zabieram sie do zaległych prac.
Miłego dnia wszystkim!

Migneły mi przepiekne zdjecia Lenusi. Monia ona jest prześliczna i bardzo do Ciebie podobna :Śmiech:

dobry
Anulka zdrowka dla was...heh :36_3_15: i witaj z powrotem :)
Monia gratki ząbków Pitusia..
Ania2012 fajnie, ze juz wszystko wporzadeczku z netem ^^
Naina kurcze Lenka jest przesłodka ojjjej i rzeczywiscie mausia...:)heheheh buzka dla niej...ahhh i te jej piekne włoski...:36_3_15:
Kasia jak cie wciagnela ksiazka to czytaj..niedlugo pewnie skonczysz:)