Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc kochane!
Ja poprosze druga kawe...
Mam dzis zly dzien..jestem bardzo taka rozzloszczona,a nie mam powodu..
Pewnie na pogode...niby cieplo ale wietrznie..i jak zwylke mam mega lenia!!
Przynajmniej dzieciom zupke ugotowalam,zrobilam pranie ale narazie nie chce mi sie go rozwiesic...bo dobrze mi sie siedzi!!!
Pitus sobie drzemie a kamcio rysuje:)

Suwaczek z babyboom.pl

Witam dziewczyny

Sweetka
trzymam kciuki :36_3_15:

U nas wszystko ok. Mąż przestał pić, pracuje teraz w Warszawie i przyjeżdża na weekendy. Powiedział że chce nas odzyskać, w sobotę przeprosił mnie nawet na kolanach z wielkim bukietem czerwonych róż :lol:. Ja podchodzę do tego ostrożnie, zobaczymy co czas pokaże, być może wrócę do niego w końcu jesteśmy rodziną i widzę że Natalka bardzo jest za nim, ale nic na szybko. Dobrze że teraz pracuje daleko i się często nie widujemy bo mam czas aby to wszystko przemyśleć.

Życzę Wam spokojnej nocki :36_3_15:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

Aniu2012 jakie fajne wiesci...jest punkt zaczepienia...to trzymam kciukasy za pomyślny przebieg zdarzen:)
Kasia to milego zakupkowania...:) pewnie córcia lubi chodzic na zakupy co??? idziesz sama czy z nia??!!
ja bylam na spotkaniu...to firma doradztwa personalnego...heh i umowilam sie z doktor na poniedzialek na konkretne rozmowe...kurcze tylko gabinet ostwarty od poniedzialku do soboty:36_2_24: wiec chyba na poczatek pojde na pol etatu...zeby chociaz weekendy z rodzina spedzac, a wiem ze istnieje taka mozliwosc...na poczatek zobacze co mi szkodzi wazne ze sie wreszcie o cos zaczepie
milego dzionka