Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

Sweethope
No u nas tez jest chowanie do szafy a najlepsze ze wejdzie i siedzi cicho jak myszka...a ja chodze i szukam :)

Mikołaj jak się schowa i słyszy, że Go szukam to zaczyna chichotać :Śmiech:
.
Luby powiem tak Juniorek co miesiąc to przystojniejszy, no a Ty ... starość nie radość :Psoty::Psoty::Oczko: Super zdjęcie

Witam.

Izabelin

.
Luby powiem tak Juniorek co miesiąc to przystojniejszy, no a Ty ... starość nie radość :Psoty::Psoty::Oczko: Super zdjęcie

Rzekłbym droga Izabelo że w moim przypadku sprawdza się inne powiedzenie. Z niektórymi oszałamiającymi mężczyznami jest jak z winem - Im starsze tym lepsze. :36_4_10:

Pozdrawiam

P.S.

Zauwazyłem żem pierwszy na stronie więc dedykuje stronę....wszystkim przystojniakom obecnym na tym forum. Oby nam się drodzy Panowie... i synom tychże:36_1_21:

Luby Radości Serca

Izabelin

.

Rzekłbym droga Izabelo że w moim przypadku sprawdza się inne powiedzenie. Z niektórymi oszałamiającymi mężczyznami jest jak z winem - Im starsze tym lepsze. :36_4_10:

Niestety muszę Cię zmartwić to powiedzenie mężczyzn nie dotyczy :Śmiech::Śmiech:

radość serca
U nas ok, Piotruś chyba dochodzi do zdrowia, bo powoli i humor dobry Mu wraca, gada więcej i taki pogodniejszy... I nocki przesypia :)

Super wiadomości, oby tak dalej. Ucałowania dla Juniorka :Całus:

U Nas dzisiaj (chociaż nie tylko dzisiaj) istne szaleństwo w wykonaniu Mikołaja. Siedem plag egipskich to mały pikuś przy moim synku :Histeria::Histeria::Histeria:

Witajcie

Izabelin
radość serca
U nas ok, Piotruś chyba dochodzi do zdrowia, bo powoli i humor dobry Mu wraca, gada więcej i taki pogodniejszy... I nocki przesypia :)

Izulka to juz nieaktualne, bo znów coś nie tak się dzieje z Jego zdrówkiem :( Mam już dość :(

Wszystkim miłego dnia

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
Witajcie

Izabelin
radość serca

Izulka to juz nieaktualne, bo znów coś nie tak się dzieje z Jego zdrówkiem :( Mam już dość :(

Wszystkim miłego dnia
Asiu łączę się w bólu...Moje dzieci usmarkane do pasa i ten mokry kaszel Majuni :36_2_42:. Jtos mi zasugerował ostatnio, że to mukowiscydoza może :Histeria: :Histeria: :Histeria: :Histeria: :Histeria:

Anulka
radość serca
Witajcie

Izabelin

Wszystkim miłego dnia
Asiu łączę się w bólu...Moje dzieci usmarkane do pasa i ten mokry kaszel Majuni :36_2_42:. Jtos mi zasugerował ostatnio, że to mukowiscydoza może :Histeria: :Histeria: :Histeria: :Histeria: :Histeria:

:glass::glass::glass:

Aniu niech szybko dzieciaczki Ci zdrowieją

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png