Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nocka po szczepieni niespokojna i przy cycku. W dzień Miko był nieco bardziej marudny niż zwykle. Ostatnio śpi mi tylko raz dziennie i to marną godzinkę, więc pod wieczór staje się tak nieznośny, że szkoda gadać.

Marysiu zdrowia dla Nikodemka :Całus: buziaki dla chorowitka.

Asiu super teksty ::): uśmiałam się, że hej.

Monia cieszę się, że małżonek w domku ::): Przyłączam się do życzeń Asiuli:Śmiech::Oczko:

ania2012
Dzięki Asiu ale pogoda nam płata figle - na spacer to chyba się na wiosnę umówimy :36_2_49::36_2_49::36_2_49:

No właśnie :( Przepraszam Cię, bo to ja nawalam i się nie odzywam w tej sprawie... W przyszłym tygodniu ten nieszczęsny szpital, pogoda do bani i nie chcę zwyczajnie Piotrusia załatwić... Ale musimy się spotkać, mam nadzieję, że wkrótce nam sie to uda :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
ania2012
Dzięki Asiu ale pogoda nam płata figle - na spacer to chyba się na wiosnę umówimy :36_2_49::36_2_49::36_2_49:

No właśnie :( Przepraszam Cię, bo to ja nawalam i się nie odzywam w tej sprawie... W przyszłym, tygodniu ten nieszczęsny szpital, pogoda do bani i nie chcę zwyczajnie Piotrusia załatwić... Ale musimy się spotkać, mam nadzieję, że wkrótce nam sie to uda :)

Ja też jestem dobrej myśli :36_2_25:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

radość serca
Izunia u nas ze spaniem zmiany, ale nie tak licho jak u Ciebie, zamiast 2 drzemek jedna, ale w granicy 2-3h... Może to teraz u Mikołajka efekt poszczepienny, marudzenie jest częstą reakcją, na dniach bedzie lepiej, ściskam :36_3_16:

Mam taką cichą nadzieję, w tamtym tygodniu były jeszcze dwie drzemki po 1,5 godziny ok.10 -11 i 16.