Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

witam kobitki
Monia fajnie , ze u ginka ok...no coz jak musisz jeszcze sie cycuniem dzielic to chyba lepsze carzzetki niz nic :):)
Marys poprawy nastroju...to chyba ta pelnia jakos tak na ludzi wplywa:(bo mnie tez dolina dopadla....do tego ta jesienna pogoda typowo dolinowa:p
Izabela kawal normalnie ..hahaha superancki posikalam sie ze smiechu hahaha

widze dziewczyny , ze u was nocki tez jakies nie zaciekawe...hmmmm MAteusz zaczal lunatykowac, na spiaco wstaje w nocy z lozka [bo w lozeczku nie zasnie a jak go wkladam to sie budzi...wiec je zlozylismy:p] i wedruje sobie po mieszkanku...uhhhh
najczesciej siada na fotel w pokoju i spi dalej ....
wyszly nam gorne jedynki takze zeby wreszcie sie ruszyly teraz widac juz 2 gorne wiec lada dzien beda na wierzchu....
takze wszystkim mamusiom co przezywaja kiepskie nocki duzooo sily i wytrwalosci....
my podjelismy decyzje , ze w tym roku jedziemy na gwiazdke do Tesciow...hmmm moja mama sie ucieszyla, ze doroslam do tej decyzji....no kiedys trzeba sprobowac...miejmy nadzieje, ze nie bede tego zalowac
pozdrawiam

Co do świąt, to u nas Wigilia w tym roku bardzo nietypowa, u moich rodziców się wszyscy spotykamy, ale będą też i moi teściowie... Wyjątkowo w tym roku, Piotruś będzie 3 tygodnie po operacji, mama nie chce byśmy wpadli tu na godzinkę i do teściów na godzinkę, także cały wieczór na spokojnie będzie, co mnie bardzo cieszy :36_4_13:
Reszta świąt trochę tu, trochę tam ;)

Heh zresztą u nas to jest dość sympatycznie z naszymi rodzicami, moi i Lubego umawiają się czasem na kolacyjki BEZ NAS :glass: :36_2_34:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Witam

Dzień jakiś taki beznadziejny. Na nic sił i ochoty, musiałam się zmusić żeby posprzątać :Wściekły:

Asieńko fajnie macie z tą wigilią. U Nas tradycyjnie wigilia z teściami, w pierwszy dzień pojedziemy do moich rodziców a w drugi do Krakowa (chociaż jakoś w tym roku nie mam na to ochoty :Padnięty:). 23 mamy termin do okulisty w Katowicach i tak się zastanawiam czy jechać czy przekładać (wizyta pewnie po nowym roku).

Izabelin
Sweetka jesteś pewna, że Mati wtedy śpi? Może jest wybudzony?
Jeśli to lunatykowanie, to warto skonsultować to z lekarzem, chyba neurologiem. Trzeba by było zrobić Małemu EEG i dopiero na tej postawie diagnozować.

wiesz co IZa jak sie do niego wtedy podejdzie i zlapie to zaczyna plakac zupelnie jakby sie obudzil.[mam nadzieje, ze to tylko moja imaginacja:o_noo:i poprostu sie wtedy przestraszyl i tyle]...wiec sama nie wiem, narazie bede bacznie obserwowac ale ja wiem , ze bedac dzieckiem lunatykowalam chyba do 12 roku zycia jak sie nie myle , potem przestalam..to rodzinna przypadlosc?!
boje sie na serio bo to nie wiadomo co dziecku przyjdzie do glowy

dobra spadam spac maly juz lula w lozku zobaczymy:)
dobranoc!!!!!

Witajcie

Sweetko
fajne nowe fotki w suwaczkach :)

Co do lunatykowania Matiego to masz rację, trzeba pilnować by sobie przy okazji nie zrobił jakiejś krzywdy, mam nadzieje jednak ze to nic poważnego...

Izulka ja mimo wszystko bym zostawiła wizytę, będziesz mieć z głowy, a tak będziesz się bić z myślami przed święta... Ale oczywiście zrobisz jak Wam najbardziej odpowiada... Trzymam kciuki za Mikołajka!

Pozdrawiam

monika warszawska
izabelin
a teraz coś na poprawę humoru

zmarł znany kardiolog i urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb.
Podczas ceremonii za trumną było ustawione olbrzymie serce, całe pokryte kwiatami.
Kiedy skończyły się modlitwy i przemówienia, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka.
Następnie serce zamknęło się i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze...
W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem.
Wszystkie oczy zwróciły się na niego, wiec powiedział:
- bardzo przepraszam, ale wyobraziłem sobie swój własny pogrzeb...
Jestem ginekologiem.
A proktolog zemdlał...

:36_1_1::36_1_1::36_1_1: Hahahahha

:36_2_34::36_2_34::36_2_34:

Pozdrawiam

radość serca
Monia a co tam za zakupy dla chłopców planujesz? Jakieś nowe mebelki czy zabawki? Kiedy Rafał wraca?

U mnie chłopaki śpią, ja zaraz idę podszykować obiad...

ASIENKO patrze na wszystko..bo sie bedziemy przenosic na swoja czesc(dawniej wklejalam fotki) i bedziemy miec osobne wejscie,narazie pokoj chlopakow robimy.bardziej patrze za dodatkami bo mebelki to na zamowienie beda robione bo na poddaszu to skosow duzo i ciasnota..:36_2_4::36_2_4:
patrzylam na lampy i na jakies ozdoby na sciane..a takie inne duperele to babcia im wysle!:36_3_1:

Suwaczek z babyboom.pl

marik
czesc kobiety :)

u nas nocka dosc dobra ale mimo to udalo mi sie kimnac jeszcze przed poludniem jak niko spal a kosia bawila sie pod okiem taty....

Dziekuje za wszystko kochane :)

weny do pisania nadal niestety brak.... Ale bedzie lepiej obiecuje :)

czekamy marysiu na poprawe nastroju..i coby wena szybko powrocila!:36_3_1:

Ja tez sie chyba kimne bo kamcio i piti spia to co bede siedziec..!

A rafal dopiero we czwartek przyjedzie na 2 dni:36_3_1:

Suwaczek z babyboom.pl