Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

No proszę co za przystojniaki. Oj Juniorek z Pietruszką zapowiadają się na pożeraczy niewieścich serc. Chłopaki jesteście cudowni :Całus::Całus:

Nocka taka sobie, po pierwsze nie mogłam usnąć z wrażenia.Wczoraj o 20.40 moja koleżanka urodziła córcię3470g i 55cm. O 23 rozmawiałam z Nią przez telefon (gorąca relacja z porodu), a jak się położyłam to Młody tak się kręcił, tak kopał, że non stop się budziłam. W końcu o 6 rano pobudkę sobie urządził, więc było po spaniu.

ACHA DZISIAJ NIE WYTRZYMAMAL I KAMIL DOSTAL W DUPE..
NAWET NA SEKNDE NIE MOGE ICH RAZEM ZOSTAWIC,WCZORAJ WYLAL NA NIEGO 1,5 LITRA WODY MINERALNEJ,DZISIAJ RANO POSZLAM SIE UBRAC A KAMIL NIE DOSC ZE MALEGO OPLUL(z kad to zna to nie mam pojecia)TO JESZCZE WZIAL MOPA I TAK PITERA WALNAL ZE JAK MU KREW Z NOSA TRYSLA ZE MYSLALAM ZE MA ZLAMANY..CO CHWILA GO TRACA PRZECHODZAC...NIE WIEM CZEMU JEST TAKI!
MAM JUZ DOSYC JEGO ZACHOWANIA!!!!!

Suwaczek z babyboom.pl

monika warszawska
NAWET NA SEKNDE NIE MOGE ICH RAZEM ZOSTAWIC,WCZORAJ WYLAL NA NIEGO 1,5 LITRA WODY MINERALNEJ,DZISIAJ RANO POSZLAM SIE UBRAC A KAMIL NIE DOSC ZE MALEGO OPLUL(z kad to zna to nie mam pojecia)TO JESZCZE WZIAL MOPA I TAK PITERA WALNAL ZE JAK MU KREW Z NOSA TRYSLA ZE MYSLALAM ZE MA ZLAMANY..CO CHWILA GO TRACA PRZECHODZAC...NIE WIEM CZEMU JEST TAKI!

Monia nie zazdroszczę :( Faktycznie Kamilek niefajnie Piotrusia traktuje, może On sie czuje (niepotrzebnie) zagrożony? Próbowałaś z Nim o tym rozmawiać? Choć domyślam się, że kilkulatek i tak swoje wie i robi...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

monika warszawska

ja dzisiaj tez nie wytrzymałam...wstyd mi za to, ale dostał klapsa Miki...o mały włos Majusi rączki nie złamał...wzięłam go na rozmowe, dostał karę a za chwile zrobił to samo :o_no:

Ja dziś po pracy byłam u koleżanki z pracy w odwiedzinach w szpitalu i przy okazji odwiedziłam moje stare śmieci, bo byłam właśnie w tym szpitalu gdzie Piotrulek się urodził, tyle że na innym piętrze my leżeliśmy... Nie wiem, szpital, dziwne miejsce, ale jak tam weszłam to aż gorąco na serduchu sie zrobiło

Z niusów... przebił się przez dziąsło pierwszy ząbek LD1 :36_2_27:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
Izabelin
Juniorku gratulacje. Witamy ząbek.

I niech ktoś tylko spróbuje powiedzieć, że Juniorek to tatusiowy synek :Oczko:

Izulka no właśnie tatusiowy, tatusiowy :36_2_34: Aż strach pomyśleć co to kiedyś będzie, dwóch mądrali :36_2_34::36_2_34::36_2_34:

No tak godzina nie ta :Oczko: miało być I niech ktoś tylko spróbuje powiedzieć, że Juniorek to NIE tatusiowy synek.