Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

KOCHANE WPADLAM TYLKO SIE POZEGNAC ;)

Dziewczyny wskakujcie do torby :) mam nadzieje ze pogoda nam dopisze i fajnie spedzimy ten tydzien :D
walizy w zasadzie spakowane ale do auta jeszcze nie zaniesione bo u nas straszna burza byla przed chwila i istne oberwanie chmury normalnie sciana deszczu maz wyskoczyl na dwor tylko parasol zamknac i mowi ze po kostki wody :Szok:

KOCHANE TE Z KTORYMI SIE NIE SPOTKAM BO BEDA SIE URLOPOWALY ;) BAWCIE SIE DOBRZE I WYPOCZYWAJCIE :) TE KTORE ZOSTAJA W DOMACH PRODUKOWAC MI TU STRONEK ZEBYM MIALA CO CZYTAC JAK WROCE

BUZIACZKI KOCHANE BEDE TESKNIC!!!!

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

dzień dobry !

My z nikolką dzisiaj i jutro całkiem same:Smutny::Smutny: Wojtek od razu po pracy jedzie do rodziców bedzie pomagał im tam coś bo zmieniają dach ( oczywiście mam stresa bo się boje żeby stamtąd nie spadł). A ja z tych co za chiny w domu na noc same nie zostaną, więc przychodzi popołudniu koleżanka, wypijemy jakis pifko i zostanie u nas spać

Miłego dnia !!!

u nas po staremu...bylam wczoraj u babci,fajnie bylo dzieciaki i ja wypoczelismy...bylismy w lesie..tylko rzeczki brakowalo do pelnego szczescia!
ta baba dalej u nas siedzi...stalo sie to dla kazdego meczace..nawet dla babci! i jeszcze se mowi jak mi tu dobrze..ale przeciez do wrzesnia nie bede tu siedziec!!! boze ale by bylo !!!
nakarmilam wlasnie pitera,i szlam na gore karmic kamcia ale widze ze zasnal biedaczek..rafi dzis w pracy,tez sam nie wie do ktorej,ale zejdze az nie skoncza!
chcialam dzisiaj isc na imprezke ale oczywisci malyk nie pusci mnie z dziewczynami,z zazdrosci ze mnie ktos moze podrywac...a jak chcialam zebysmy poszli razem to mowi ze mu sie nie chce bo zmeczony...bla bla bla...moze chociaz na 2 godz bylsmy poszli do rynku na piffko a dzieci do mojej mamy,ale znowu nie wiem czy ona jest w domu bo jej sie tel zepsol i sie nie moge dodzwonic..wiec szukam kogos kto sie zajmie chlopcami!! jest ktos chcetny??

Suwaczek z babyboom.pl

Hej Kochane :)

U nas tradycyjna sobota, posprzątałam i zakupy zrobione... Na 17 idziemy do kolegi na ślub, mieliśmy też iść na wesele, ale Lubemu nie udało się niestety w pracy zamienić, więc balanga przeszła koło nosa...

Piotruś już nam sam wstaje z siadu, zdarzało Mu się to już w ostatnich dniach, ale teraz już na całego :) Jestem z Niego taka dumna :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Izabelin

Myszka i jak sprawa w urzędzie, są jakieś nadzieje?

Monia może gościa trzeba sposobm wykurzyć albo po prostu dać do zrozumienia, że wizyta stała się uciążliwa.

Co do wakacji to chyba też się nigdzie z małżem nie wyberzemy :Smutny: poza tym 24 sierpnia przylatuje brat z maluszkiem i będą chrzciny :Śmiech: 13 września weselisko na wsi, a od października chciałabym iść na studia podyplomowe, więc wydatków trochę się nazbierało (+ nieustający remont strychu :Padnięty:)

Gość Izabelin

Sweethope
radość serca
Biorę się do pracy, ale postaram sie w miarę na bieżąco tu zaglądać :Uśmiech:

A i mam pytanko do Was, jak długo i jak intensywnie miałyście pierwszą po porodzie @? Bo u mnie sie już ciągnie ponad tydzień ze sporą intensywnością :(

Miłego dnia :)
Asia ja po cesarce dlugooooooo.[jakies prawie 3 tyg].i papralo sie strasznie...za to teraz 3 dni i koniec, a przed ciaza mialam okres i tydzien czsu:p

A u mnie jeszcze pustynia i powiem szczerze nawet nie chcę myśleć co to będzie jak się rozkręcę. Poza tym wcale mi nie tęskno do @

witam mamulki !

nasze forum jakby troszkę wymiera, ale pocieszająca jest mysl że to tylko chwilowe.

Ja jestem w trakcie zbierania dokumentów ,żeby złożyć wniosek o przydział mieszkania. Raz na kwartał wywyieszana jest lista mieszkań, przy każdym jest wyszczególniony koszt remontu niezbędnego ( bez uwzględnienia spraw kosmetycznych) i czas jaki mamy na jego wykonanie. To polega na trym że dostajemy prawo do użytkowania lokalu w zamian za wykonanie w nim remontu , a po 2, 3 latach jest możliwośc wykupienia na własność za symboliczne pieniądze.Potem każdy kto ma złożony wniosek, może się zapisywać na wybrane mieszkania, nawet na wszystkie. Zbiera sie komisja i przydziela. Na nasza korzyść idzie to że mamy małe dziecko, a jeszcze bardziej to że jestesmy zameldowani każdy u swoich rodziców, więc formalnie rodzina nie ma możliwośc życia razem.

Tak poza tym to Wojtek zrobił nam wczoraj niespodziankę i juz o 15 był w domu, więc zdążyliśmy jeszcez iść na strongmenów, były u nas mistrzostwa Europy.

u nas pogoda kiepska, nA SZCZEŚCIE NIE pada , więc pewnie spacerek, a potem zobaczymy

Aniu odnalazłam twój przepis na zupkę z serków i dzisiaj próbujemy !

Gość Izabelin

HO, ho, ho ale tu pustki ... aż echo niesie :Oczko: sezon wczasowy na całego się zaczął :Uśmiech:

Witam

Pogoda się skiepściła, wczoraj i w nocy non stop przechodziły nad Nami burze, grzmiało, błyskało :Histeria:

Myszka trzymam kciuki za powodzenie sprawy mieszkaniowej :Śmiech: mam nadzieję, że wkrótce będziecie remontować swoje gniazdko :Uśmiech:

ZA ZDRÓWECZKO WSZYSTKICH MAM I DZIECIACZKÓW I ZA UDANE WAKACJE!
mialam przedtem pisac ale tak jakos zeszlo...
po weekendzie tak sobie,bylo i dobrze i zle...
w sobote meeeeega draka z malzem(pierwszy raz od kad sie zmamy bylo tk ostro) wiec spalam z pitkiem uu mojej mamy...
wczoraj juz sie pogodzilismy i poszlismy wieczorem na piffko i na koncert,wrocilismy po 1 w nocy pijani tak hej...a dzis mamy kaca!ahaah

Suwaczek z babyboom.pl