Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

radość serca
marik
my na wakacje wyjezdzamy 12 lipca ;)

Marysiu czyli jednak jedziecie, bo pisałaś wcześniej, że przez remont to nie wiadomo, ale tak to extra, gdzie wybywacie?

W tym roku kicha z urlopem :Płacz:
Po pierwsze kłopotów w pracy małża ciąg dalszy, po drugie 13 września mamy wesele więc Nas trzepnie po kieszeni (niestety wesele w Grecji musimy sobie odpuścić :Histeria: ale mamy zaproszenie na następne wakacje), po trzecie nie wiadomo kiedy mój szanowny małżonek będzie miał urlop, po czwarte od października chcę iść na studia podyplomowe i to też będzie kosztowało.
Planuję za to urwać się w lipcu albo sierpniu z Młodym i moją mam na wieś do rodziny tak na tydzień albo dwa.

Izabelin
:Śmiech:Witam

Zuzanko wielkie buziaki na 8 miesięcy :Całus:

Igorku buziaki i dużo zdrówka na 10 miesięcy "profesorku" :Całus:

Nocka taka sobie. Mikołaj urzędował już od 5.30 :Męki: chyba zacznę Go kłaść do spania po 21.
Teraz czekam, aż się wyśpi (no bo przecież musi odespać zarwany dzionek) i idziemy na spacerek.
Jutro jedziemy do okulisty (wreszcie) i do ginka na kontrolę a przy okazji pochwalić się Młodym :Śmiech::Śmiech:

Hej Izulka :)
U nas też pobudka o 5:30, otwieram oczy, a Piotruś siedzi w łożeczku i nadaje do poduszki ;) Zasnął wczoraj przed 21...
Miłego spacerku i jutro powodzenie u doktorków (mój ginek podczas ostatniej wizyty widział sie z Juniorkiem :))

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

nikola śpi już prawie 2 godz a ja zamiasy sie ruszyc i cos porobic to mam masakrycznego lenia humor jakis taki wisielczy, zrobiłam obiad i to tak od niechcenia, oj potrzebuje nowej dosawy energii bo ostatnio to kiepsko ze mną

Mamy powiedzcie mi prosze jakie macie doswiadczenia z powrotem miesiączki po odstawieniu tabletek anty, mi się spóźnia ok tygodnia i troche się martwię, ale czytałam ze z tym róznie bywa, czasem dłużej się czeka juz sama nie wiem co myśleć

MYSZKA_MIKI
nikola śpi już prawie 2 godz a ja zamiasy sie ruszyc i cos porobic to mam masakrycznego lenia humor jakis taki wisielczy, zrobiłam obiad i to tak od niechcenia, oj potrzebuje nowej dosawy energii bo ostatnio to kiepsko ze mną

Mamy powiedzcie mi prosze jakie macie doswiadczenia z powrotem miesiączki po odstawieniu tabletek anty, mi się spóźnia ok tygodnia i troche się martwię, ale czytałam ze z tym róznie bywa, czasem dłużej się czeka juz sama nie wiem co myśleć

Myszko
ja sama nie mogę dojśc do ładu z moją @, także sama juz nie wiem jak to jest...

Pozdrawiam

monika warszawska
NO TO ZA NASZYCH DZISIEJSZYCH MIESIECZNIAKOW..ZEBY ZDROWO ROSLY I BYLY SZCZESLIWE!

a ja to muse powiedziec ze mam dzis bardzo dobry chumor...a to za sprawa mego malza..bo wreszcie pierwszy raz po urodzeniu Piotrka sex byl swietny i bezstresowy..eeehheh!!!

glyupia jestem ..wiem!!!

ide malego uspic!

konkretnie! nie ma to jak udany seks z rana ;)

marik
wczoraj juz sie nie odewalam bo po kapieli i usypianiu dzieci poszlam na solarium i troche zagadalam sie z kumpela ;)

my na wakacje wyjezdzamy 12 lipca ;)

a gdzie jeśli można wiedzieć?

monika warszawska
No Ja Sie Wybieram Dzis Do Banku-placic Rachunki,potem Na 17 Ide Robic Paznokcie,i Moze Tez Zdaze Wpasc Na Sloariyum A Jak Nie Dzis To Jutro...jutro Kumpela Sama Jest Wiec Za Darmoche Sie Mozna Opalac,hehhe!!
Teraz To Juz Ide..

ja na paznokcie idę w piątek...z racji weselicha...

asiu No Dobrze Pmietasz Tez Mamy Wesele..mojego Brata!!
Ale Kamcia Zabieramy Ze Soba..jakby Nie Bylo Prababcia Ma Juz 70 Lat I Z Dwojak By Jej Ciezko Bylo..a Tak To Z Pitkiem Moze Sobie Poradzi!
A Kamil Jak Bedzie Juz Zmeczony To Go Mam Weznie Do Domu(bo Moj Brat Tez Nie Wytrzma Dlugo Ma 5 Lat) I Jeszcze Nie Wiem Tez O Ktorej Worcimy,i Czy Piotrek Zasnie Bez Cycusia!!

Suwaczek z babyboom.pl

monika warszawska
Ale Kamcia Zabieramy Ze Soba..jakby Nie Bylo Prababcia Ma Juz 70 Lat I Z Dwojak By Jej Ciezko Bylo..a Tak To Z Pitkiem Moze Sobie Poradzi!
A Kamil Jak Bedzie Juz Zmeczony To Go Mam Weznie Do Domu(bo Moj Brat Tez Nie Wytrzma Dlugo Ma 5 Lat) I Jeszcze Nie Wiem Tez O Ktorej Worcimy,i Czy Piotrek Zasnie Bez Cycusia!!

no właśnie dlatego że wesele jest 80km od domu moich rodziców to zostawiamy dwójkę z moją mamą i babcią...dzieci na takich imprezach długo nie wytrzymują więc zaraz musielibyśmy wracac...za daleko żeby tak jeździć

monika warszawska

No pamiętam, bo kojarzę po dacie (moje urodziny) ;)

Pozdrawiam

nicola23
Aniu sukienka ładna, ale ty taka laseczka mogłabyś śmiało więcej pokazać, ale to tylko moje zdanie, ale to Ty musisz się czuć dobrze.
Narazie takie mam efekty diety, sory za takie krzywe zdjęcie ale sama musiałam sobie zrobić:
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/Zmiana_rozmiaruDSC07955.JPG

Madziu ztym pokazać więcej to bym nie przesadzała ;) Kupiłam długą sukienkę pierwszy raz od pięciu lat :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:Po północy i tak wyladuję w tej za kolanko ;)

Madzia Ty to lania dawno nie dostałaś. Kobieto super laska z Ciebie a Ty się jeszcze chcesz odchudzać????

monika warszawska
Anulka
monika warszawska
A Kreacje To W Sumie Mam 3 Ale Znowu Nie Bede Sie Sto Razy Przebierac..
Do Kosciola Mam Taka Spodnice I Bluzke Kremowa A Na Potem Albo Dluga Srebrno Fioletowa Suknie Albo Krotka Biala We Kwiatki!!

ja na początek założę właśnie tą promod a potem przebiorę się w czerwoną za kolanka..

JA UWIELBIAM CZERWONE SUKIENKI..:Podziw::Podziw:

ja też :Śmiech: