Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

MYSZKA_MIKI
Ania mi właśnie w ostatnim czasie wychodziła ostatnia ósemka , trwało to ze 3 miesiące a ja myślałam ze padne, jeść nie mogłam , ziewać, usmiechać się tragedia...

Aniu a powiedz które z Twoich dzieci lepiej zniosło ząbkowanie? Bo Mikołaj duzo później miał ząbki niż Maja prawda ?

Madziu oboje bez większych przygód.

Dzień Dobry :)

Aniu cudne zdjątko, śliczna kobieta z Ciebie ;) Co do kolegi to jak Mąż się trochę nastresuje to nic Mu nie będzie hihi ;)

Myszko za bezbolesne ząbkowanie Nikolki i już bez żadnych kupowych problemów!

Izulka Ty to czujna jesteś :brawo: Przy tej znieczulicy co teraz jest to szacun!
Rezerwuj to Murzasichle :)
Aha oczywiście spotykamy się w jakiś weekend? Bo ja w tygodniu nie dam rady...

Sweeciku odezwij się...

Marysiu
jak Niko?

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
Za zdrowie!!!

Ja wybieram sie do internisty, bo ostatnimi dniami czuję się po prostu fatalnie, wciąż mnie boli w okolicach mostka, nie wiem czy to serducho, czy też może kręgosłup promieniuje :( Do tego głowa nawala i ogólnie samopoczucie do bani...

jesli głowa i mostek to stawiam na kręgosłup :(

Asiu jak kręgosłup to ciężko jest cos z tym bólem zrobic , ja od kilku lat walcze z bólem spowodowanym skoliozą i mam lekkie zwyrodnienie w odcinku szyjnym, czasem kregosłup tak nawala że ruszyć się nie mogę a lekarz wiele nie pomoże, skierowanie na ćwiczenia ( 20 minut codziennie w drugim końcu miasta ciekawe co mam z dzieckiem zrobić), basen spanie na twardym materacu bez poduszki, a efekty mizerne...
Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej

MYSZKA_MIKI
Asiu jak kręgosłup to ciężko jest cos z tym bólem zrobic , ja od kilku lat walcze z bólem spowodowanym skoliozą i mam lekkie zwyrodnienie w odcinku szyjnym, czasem kregosłup tak nawala że ruszyć się nie mogę a lekarz wiele nie pomoże, skierowanie na ćwiczenia ( 20 minut codziennie w drugim końcu miasta ciekawe co mam z dzieckiem zrobić), basen spanie na twardym materacu bez poduszki, a efekty mizerne...
Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej

Plecy plecami, ale najbardziej dokucza ból w mostku :(

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

joasiah
Asiu oby ci przeszlo
Anulka zakrztusiłam się zdjęcie piękne :)

co do spotkania chetnie bym sie spotkała ale pewnie nie bedzie mnie stac na pensjonat no i jeszcze gory to cala Polska dla mnie a zreszta w sierpniu jedziemy nad morze wiec...no nic szkoda

zakrztusiłas się? :Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech: to może już nie będę wklejać więcej ;)

Asiu mam nadzieję że na tym jednym spotkaniu się nie skończy. Będzie jeszcze okazja.
A sama wiesz że trudno wszystkim dogodzić i złapać jeden termin.