Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Kathrin
Dobrze, ze choc Kubica wygral:brawo:

tak jest

marik
CZESC KOCHANE

[

Aniu dzieciaczki przesliczne jak zwykle :D a Ty Kochana kwitniesz :)

ta, nie kwitnę tylko przekwitam...;)

marik
a no i zapomnialam Wam napisac ze 06.06 o godzinie 0.24 moja kolezanka urodzila Maksyma :) 3900 no 62 cm :)

MAKSIU WITAJ NA SWIECIE :) wczoraj juz wyszli do domciu :) moze dzisiaj skocze na sekunde zobaczyc tego koszykarza :)

gratulacje dla rodziców

Asiu fajowe zdjęcia ze spotkanka !!! super ze sobie wypoczęliście ale pewnie co chwilę dzwoniłaś pytać o Piotrusia co?

Aniu śliczne to zdjęcie twoje z Maja ,wyglądasz na szczęśliwą , spełniona kobietę.

A m,y jesteśmy u mojej mamy, praktycznie cały czas siedziem,y w ogródku, Nikola właśnie pluskała się w baseniku, nanosiłam jej ciepluśkiej wody postawiłam w cieniu, ale miała radochę, a jaki wrzaskjakją wyjęłam.

MYSZKA_MIKI
Anulka
Po spacerze. Dzień świni jak sie patrzy :Zły::Zły::Zły:Na koniec wyrżnął na betonie, pościerał kolana i przyszliśmy z rykiem do domu. Tak to jest jak się ucieka od mamy i udaje mądrzejszego od kury :Padnięty:

ten twój Mikołaj to ciągle ma jakieś przygody, chyba musisz go bardzo pilnować i nie spuszczać z oka , szaleniec mały :Uśmiech:

oj tak...a poza tym crocs'y miał na nogach :Męki::Męki::Męki::Męki:

Serwer nie działał i cisza tu jak makiem zasiał ;)

Gość Izabelin

Witam

Na początek Juniorku wielkie buziaki i dużo zdrowia na 8 miesięcy :Całus::Całus:

Asiu nie mogłaś bardziej twarzowych fotek wybrać :Nieśmiały: na każdym wyglądam jak po 5 piwach :Męki: ale za to fotki Piotrusia boskie :Śmiech:

Ania świetne fotki dzieci (zwłaszcza to mali rycerze :Śmiech:), a Ty kobieto jak z gimnazjum wyglądasz :Śmiech:

Maryś gratulacje dla rodziców :Śmiech: niezłe ma Maksym wymiary :Śmiech:

Gość Izabelin

Co do crocs'tów to mój małż w pracy w takich chodzi. Jak Mu powiedziałam, że takie teraz buty się nosi to powiedział tylko - no coś Ty (ale taki sam szał był na chodaki).

Dzisiaj zaliczyliśmy z Młodym dwa spacerki - przed południem i wieczorkiem. Acha muszę się pochwalić, mój syn z milczka stał się gadułą, bez przerwy coś po swojemu opowiada :Śmiech:

Sweetka jak tam rozmowa z szefową?

Gość Izabelin

Anulka
Iza juz Ci dzisiaj przez telefon mówiłam, że Ty jak 16 latka...a gdzie mnie do gimnazjum...no chyba że na jakiegoś mamuciego profesora :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Anulka specjalnie sobie bryle założyłam żeby lepiej widzieć - GIMNAZJUM jak nic i to jeszcze pierwsza klasa :Śmiech::Śmiech:

Gość Izabelin

Anulka
to w takim razie Ty ze starszaków z przedszkola :Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Toż Ci mówiłam, że biorą mnie za córkę mojego małża :Śmiech:

Anulka
Cieszę się że udało Ci sie przejść przez to skrzyżowanie, bo tyle czasu milczałaś

Ufff cudem się udało, więcej na takie wyczyny się nie piszę :Oczko:

Kathrin
Asiu, fajne fotki i ciesze sie, ze spotkanie sie udalo!!! A Wy z Lubym mogliscie powspominac:Uśmiech:

Aniu, fajnie, ze mialas mozliwosc odpoczac! mam do Ciebie i do Moni W pytanko - jak wam sie chodzi w tych gumowych butach...Widze, ze jest na to szal, ale ja mam opory cos takiego kupic...

Wczoraj mielismy zabiegany dzien, wiec nawet nie zagladalam co u Was...Bylismy w Holandii na zakupach, pozniej u sasiadow na grillu i naturalnie ogladalismy mecz...Jaka ja jestem wkurzona na polska druzyne - oni sie wcale nie ruszaja na tym boisku - albo macie inne zdanie??? Choc raz mogliby skopac tylko Niemcom:Zły: Tak dla przykladu:Wściekły:

Milego dnia

Kasiu ilekroć możemy zawsze z Piotrkiem wracamy do Krakowa, to nasze miasto :)

Też mi żal, że przegraliśmy, prawda jest taka, że Niemcy i tym razem okazali się lepsi... Za to Kubica pokazał klasę :)

Fajny dzionek wczoraj miałaś, grill i zakupy w Holandii, ho ho to jest życie :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Anulka
Po spacerze. Dzień świni jak sie patrzy :Zły::Zły::Zły:Na koniec wyrżnął na betonie, pościerał kolana i przyszliśmy z rykiem do domu. Tak to jest jak się ucieka od mamy i udaje mądrzejszego od kury :Padnięty:

My też umordowani po spacerze, tylko 1,5h z Piotrulkiem byłam, nie dało wyrobić, żar się z nieba lał, zero cienia, wróciłam padnięta... Do tego nie mogłam być w parku, bo z nosa leciało, jakieś g... kwitło :(

Pozdrawiam

MYSZKA_MIKI
Asiu fajowe zdjęcia ze spotkanka !!! super ze sobie wypoczęliście ale pewnie co chwilę dzwoniłaś pytać o Piotrusia co?

Madziu dziękuję, wyjazd udał się wyśmienicie :) Z rodzicami byliśmy w kontakcie, w sumie to tak ok. 3-4xdziennie dzwoniłam, choć wiedziałam że jest pod dobrą opieką, zwyczajnie tęskniliśmy...

Ale fajną zabawę w wodzie zafundowałaś Nikolce :) My wywieźliśmy na wieś wanienkę (bo kąpiemy Piotrusia już w naszej), także też będzie miał mini basenik, a jak będzie starszy to się kupi jakiś mały dmuchany...

Pozdrawiam

Gość Izabelin

radość serca
Anulka

My też umordowani po spacerze, tylko 1,5h z Piotrulkiem byłam, nie dało wyrobić, żar się z nieba lał, zero cienia, wróciłam padnięta... Do tego nie mogłam być w parku, bo z nosa leciało, jakieś g... kwitło :(

No ja z parku to zawsze pobeczana wracam, oczy czerwone jak królik, kichawa pełna i teraz jeszcze jakaś wysypka na szyji :Zakręcony:

radość serca
Anulka

:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko: