Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu faktycznie Filipek waży mniej, ale przecież w normie (pucołków wystarczy ;)), najważniejsze że zdrowy :)
Trzymam kciuki za Viki i badania!!! A Tobie życzę byś znalazła czas na sen i odpoczynek, bo to też ważne...

Marysiu no z tym prasowankiem to mamy przerąbane niestety, u mnie też co rusz pralka i sterta prasowania, a ciuszki dzieciaczkowe muszą być obowiązkowo wyprasowane!!! Na pocieszenie jak mam dzis romantyczny wieczór z deską do prasowania i żelazkiem :Padnięty:

Aniu zazdroszczę długiego spacerku z dziećmi...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

WITAM WAS MAMUSKIENKI Z WIECZORA:Uśmiech:

MADZIULKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENINEK!:Uśmiech:

ANIA I MADZIA GRATULUJE ZDOBYTYCH MIEJSC W KONKURSIE!:Uśmiech:

KASIU DOBRZE ZE PHILIPEK ZDROWY,NO I TRZYMAM KCIUKI ZA VIKI..OBY WYNKI BYLY DOBRE!
:Uśmiech:

A JA DZIS BYLAM Z DZIECMI NW KOSCIELE NA BLOGOSLAWIENSTWIE DZIECI,TO NIC ZE KAMCIO PRAWIE WALNAL KSIEGA W GLOWE JAK TEN CHCIAL GO DOTKNAC...:Histeria::Szok::Zakręcony::Padnięty::Niewiniątko:ALE JAK DOSTAL CUKIERKI TO JUZ SIE USPOKOIL:Szok:NO I JUZ BRAK MI SIL..A TU JESZCZE PASOWALOBY POCWICZYC...A JA TAKA GLODNA I SPIACA:Padnięty::Śpiący:

Suwaczek z babyboom.pl

Gość Izabelin

Witam Mamuśki

Od jakiś 3 godzin jesteśmy w domu :Uśmiech: Mikołaj dzielnie zniósł wkłuwanie welflona w nóżkę (tylko pisnął), usypianie, badanie i wybudzanie. Jestem pod wrażeniem, że mam tak dzielnego synka :Uśmiech: i cholernie wdzięczna anestezjologowi (dr Lange - złoty człowiek) za troskę i fachowość (udało mu się wkłuć za pierwszym razem :Uśmiech:). Powiem tak, niesamowite wrażenie robi to jak dziecko "odlatuje" w sen, do tej pory mam przed oczami to co działo się z mimiką Mikołajka, to była chwila .... Doktor mówił, że przez resztę dnia Mikołajek będzie senny, ale ledwo zajechaliśmy do domu (oczywiście po drodze marudzenie i trochę drzemki) tyłek Młodemu odrósł i ani myślał o senności. Nawet po kąpieli trudno Go było wyciszyć.
Wyniki będą we wtorek, jednak na pierwszy rzut oka nie ma nic niepokojącego :Uśmiech:

Gość Izabelin

Aniu, Madziu gratuluję wyników w konkursie.

Maryś, Kosia wyglada rewelacyjnie. Powiem szczerze, że pierwszy raz spotkałam się z noszeniem kwiatów przez małe dziewczynki w procesji.

Magdom wszystkiego co najlepsze w dniu ich święta

Gość Izabelin

marik
Izunia brawo dla Mikiego ze byl taki dzielny :Uśmiech:

Bardzo dzielny, wszyscy byli pod wrażenem :Uśmiech: a ja puchłam z dumy, tak że małż mnie musiał trzymać za nogi, bo bym się niedługo tam pod sufit uniosła :Uśmiech::Oczko:

Dzień Dobry :)

Hurrraaa!! Już piątek, jeszcze 6h i nie ma mnie w pracy ;)

Nikolko gromne buziaki i najlepsze życzenia na 7. miesięcy!!!

Izulka wielkie brawa dla dzielnego Mikołajka :brawo::brawo: Fajnie, ze wszystko zniósł dobrze, teraz wyniki też na pewno będą w porządku, trzymam kciuki!!!

Monia W to Piotruś wcale już mleka nie pije? Jak Mu zastępujesz zapotrzebowanie na wapń?

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png