Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

Witam

Jestem padnięta, przed chwilą wróciliśmy z Krakowa.
Udało Nam się złatwić temin badania i to już na najbliższy czwartek na godzinę 15 :Śmiech: Co prawda badanie będzie robione nie w Prokocimiu ale w Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II (mają nowocześniejszy sprzęt). Wszystko jest dogadane, anestezjolog umówiony, mam się złosić do szpitala o 14 i jak wszystko będzie ok, to po 4 godzinach od badania jedziemy do domu :Śmiech:
Sam wyjazd do Krakowa makabryczny :Kiepsko: upały robią swoje :Kiepsko:

Gość Izabelin

radość serca

Izulka jak Wiktoria?

Wieczorem będę coś wiedziała, teściowa będzie dzwoniła do brata (a dziadka Wiktorii) to dowiemy się czegoś więcej. Nie chcemy dzwonić do rodziców Małej, poza tym i tak nie odbierają telefonów.

Gość Izabelin

Żeby wszystko się dobrze układało

monika warszawska
Sweethope
aha jeszcze JEDNO...Czy WASI chlopcz tez sie lapia za ptaszka:p bo moj Mati chybawszedl w faze oralna...maca i ciaga ile wlezie przy kazdej zmianie pieluchy
Monia w gratulki spadku wagi tak dalej!!

MOJ TEZ PTASZKA ŁAPIE:Śmiech::Histeria:

Niestety tak, czasmi jak złapie za utorbienie to aż wyrwać chce :Niespodzianka:

Ja też mam pytanie czy macie problem z przebieraniem dzieci. Mojego od pewnego czasu nie idzie okiełznać, wszystko Go interesuje, wszystko chce w rękach trzymać, wykręca się na wszystkie strony, przebranie pieluchy to istny wyczyn akrobatyczny :Histeria:

Izabelin
Żeby wszystko się dobrze układało

monika warszawska
Sweethope
aha jeszcze JEDNO...Czy WASI chlopcz tez sie lapia za ptaszka:p bo moj Mati chybawszedl w faze oralna...maca i ciaga ile wlezie przy kazdej zmianie pieluchy
Monia w gratulki spadku wagi tak dalej!!

MOJ TEZ PTASZKA ŁAPIE:Śmiech::Histeria:

Niestety tak, czasmi jak złapie za utorbienie to aż wyrwać chce :Niespodzianka:

Ja też mam pytanie czy macie problem z przebieraniem dzieci. Mojego od pewnego czasu nie idzie okiełznać, wszystko Go interesuje, wszystko chce w rękach trzymać, wykręca się na wszystkie strony, przebranie pieluchy to istny wyczyn akrobatyczny :Histeria:
Iza skad ja to znam...a ile prz tym krzyku i nerwow ...:lol: nie idzie go normalnie ubrac, wszystko w krzyku i w locie rzeklabym:p

Gość Izabelin

Anulka
nie mam czasu na czytanie, co to za operacje?

Córka kuzyna mojego Artka przez 1,5 tygodnia chodziła z wgłobieniem jelita. W szpitalu w Bochni stwierdzili, że bóle brzucha i wymioty to rotawirus. Trzymali przez ten czas w szpitalu, badało ją dwóch chirurgów, miła robione USG i nikt się niedopatrzył. Wyszła ze szpitala na Boże Ciało. Dopiero w piątek pojechali do Prokocimia, bo mała z rąk leciała i okazało się, że ma wgłobione jelito i płyn w otrzewnej. Zrobili wlew i było ok. Jak zaczęła jeść, dostała porażenia jelit.

Gość Izabelin

Anulka
o matko kochana!!!!!
dobrze, że u Mikuli tak się to skończyło jak się skończyło :Niespodzianka::Niespodzianka::Niespodzianka::Niespodzianka:
a może martwicę juz miała Izulka?

Płyn w otrzewnej wskazuje na zapalenie, poza tym jelita są obrzęknięte i nie pracują. Mała jest na OIOMie.

Gość Izabelin

marik

Izunia super ze zalatwiliscie termin badania :) a za Wijtorie bedziemy sie nadal modlic.....

Też się cieszę, że już mamy termin i że tak szybko Nam się udało (w Prokocimiu czeka się 3 miesiące), do okulisty pojedziemy z pakietem badań. Trochę mam cykora, bo anestezjolog mówił, żeby się przygotować na ewentualność pozostania w szpitalu po badaniu (chodzi o wybudzanie się) i już mi zaczęła wyobraźnia na wysokich obrotach działać :Męki:

Gość Izabelin

Za zdrowie i jeszcze raz zdrowie

marik
Monia przestan!!!!!!!!!!!!!!!wiesz ja jesteem oszukana jak chudne to najpierw pysk pozniej lapska wiec od gory do pasa jest ok ale podwozie od tira :Zły::Zły::Zły:

A właśnie tak apropos tirów. Widziałam ostatnio w Bochni tira na którym było napisane Piotr Balcerek Pniewy :Śmiech::Psoty:

Witam
Anulka wreszcie jesteś, napisz troszkę jak było na "wczasach".
Ja właśnie wróciłam z aerobicu i też zazdrosze wam spadków wagi, u mnie w tym temacie kiepsko, ja swoją diete zaczynam za dwa tygodnie, może też mi się uda coś zrzucić. Monia ty przez ile planujesz być na swojej dietce?
Ja dzisiaj znwou upiekłam chlebuś, wyszedł jeszcze lepszy, ale dzisiaj tylko jednego gryzka skosztowałam,ehhh

Martynka
http://lilypie.com/pic/080806/yZs3.jpghttp://b4.lilypie.com/H1nap2/.png
Nadia
http://lilypie.com/pic/080806/WccG.jpghttp://b1.lilypie.com/JpRDp2/.png