Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie Myszko jak nad morze to za chlodno ją ubrałaś tak mi się wydaje
moja jest ubierana w wiatróweczkę bluzkę z długim rekawem i body kr rekaw rajstopki cienkie i spodenki (wczesniej dzinsowe) teraz bawelniane
a do do tych niepokojow wyczytalam na necie ze zeby tak moga dac się we znaki ze dziecko się budzi bo dziasla tak swedzą -bolą ze to jest nie do wytrzymania
a co do zelu to nie zrozumialam zdania mam to rozumiec doslownie ze jak zel nie pomaga to nie są zeby? a przeciez zel nie musi wcale dzialac na dziecko bo u nas juz dentinox nie dziala ale widze ze to zeby bo bierze wszystko do buzi co się jej nawinie pod reke i drze się

bylysmy z zuzią na spacerku kupilam jej nową czapkę taki telefon do zabawy bo nasz kradnie :P no i spodenki
zaszlam do krawcowej ma mi uszyc spodnie bo w dzinsach nie wyrobię tak gorąco
hmmm co jeszcze... zapomniałam :D

http://fidoo.pl/php/img2-18102007004_1068863569_Zuzia_4.jpg
http://www.suwaczek.pl/cache/ed54db1f04.png
Handmade Joasi
http://parenting.pl/galeria/data/978/thumbs/IMG_6137_resize.JPG"]http://parenting.pl/galeria/data/978/thumbs/IMG_6137_resize.JPG[/url] zagłosujcie proszę :)

Myszko topowrotu do zdrowka wam zycze bidulki Zchorowane
Joasiah moj maly nadal spi w nocy jak na szpilkach...i ma dotego prawo...zanim niektore dzieci naucza sie spac to mija czasu...jedne nocki lepsze drugie gorsze....a zeby daja w kosc swoja droga.....a propo bo bym zapomniała...moje panienskie nazwisko to Borejko...wchodze na twoja strone"handmade Joasiah" a tam herbatka u Borejkowej:p hahaha to sie nasmiałam:p

Gość Izabelin

Witam Kochane

Nocka jako taka, Mały śpi bardzo niespokojnie, prawie przez cały czas chce być przy piersi albo wtula się jak małpeczka we mnie. Na bank zęby idą.
Dzisiaj praktycznie cały dzień siedzieliśmy na polku. Pogoda prawie że lipcowa :Śmiech:

Sweetka Borejko, jak bohaterki mojej ulubionej Jeżycjady. A właśnie dziewczynki czytacie książki Małgorzaty Musierowicz?

joasiah
dla mnie Myszko jak nad morze to za chlodno ją ubrałaś tak mi się wydaje
moja jest ubierana w wiatróweczkę bluzkę z długim rekawem i body kr rekaw rajstopki cienkie i spodenki (wczesniej dzinsowe) teraz bawelniane
a do do tych niepokojow wyczytalam na necie ze zeby tak moga dac się we znaki ze dziecko się budzi bo dziasla tak swedzą -bolą ze to jest nie do wytrzymania
a co do zelu to nie zrozumialam zdania mam to rozumiec doslownie ze jak zel nie pomaga to nie są zeby? a przeciez zel nie musi wcale dzialac na dziecko bo u nas juz dentinox nie dziala ale widze ze to zeby bo bierze wszystko do buzi co się jej nawinie pod reke i drze się

bylysmy z zuzią na spacerku kupilam jej nową czapkę taki telefon do zabawy bo nasz kradnie :P no i spodenki
zaszlam do krawcowej ma mi uszyc spodnie bo w dzinsach nie wyrobię tak gorąco
hmmm co jeszcze... zapomniałam :D

Asiu ja nie miałabym sumienia jej tak ubrać skoro sama byłam w stroju kąpielowym , na słońcu było conajmniej 30 stopni a ona siedziała w takim pół namiocie - muszelce osłonieta od wiatru nie mogłabym patrzec jak sie dziecko gotuje

Nikoli nic nie jest miała zasmarkany z rana nosek wyczyściłam jej i nic juz jej nie dolega
na mnie chyba się zemsciło stanie w lodowatej wodzie bo goraczka, gile do pasa gardło boli, podle się czuje i stąd humor tez kiepski
jutro Wojtek nie idzie do pracy zajmie sie Nikolą a ja sie bede kurować

Dobranoc kochane mamunie, już chyba nie zajrze bo spadam do wyrka

Gość Izabelin

Kasiu jak tam zdrowie chorowitków? Jak wizyta w klinice? Mam nadzieję, że wszystko ok.

Asia co do noclegów, to powiem Ci szczerze, że nie posiadam żadnej wiedzy w temacie tanich noclegów w Krakowie. Popytam jeszcze koleżankę, pracuje w IT to powinna wiedzieć.

Gość Izabelin

nicola23

Ja z moimi dziewczynkami byłam u lekarza, mają obie te same leki, ale już jest jakby troszkę lepiej

Co ja widzę, moja synowa chora :Niespodzianka::Histeria: proszę Ją tam od narzeczonego i teściowej ucałować i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia. Oczywiście Martynkę też dołączamy do buziaków i życzeń :Śmiech:

Gość Izabelin

Stronka za zdrowie Naszych dzieci Nadusię, Martynkę, Viki, Filipka, Koniczynkę, Nikosa i Lenusię
Wracajcie Nam szybciutko do zdrowia :Całus::Całus::Całus:

Anulka
a no było...co prawda nie groźnie, ale co by równowaga była zachowana...

I popatrz się w całej Polsce podobne stężenie:Oczko:

dołączam do fanów Jeżycjady, uwielbiam Borejków, każdą ksiązkę czytałam po kilka razy do tej pory jak coś mi wpadnie w ręce to nie pogardzę, zresztą kilka mam w domu

u nas na szczęście sielanka trwa, mąż kochany jak nigdy dba o mnie dzwoni po kilka razy z pracy, dużo mi pomaga, więc na razie bez kryzysów, ale my już mam nadzieje chwilowo swój limit wyczerpaliśmy

baaaardzo źle się czuje tempka trzyma , dawno nie byłam chora także teraz chyba się rozłoże na całego

acha do przychodni dptarłam popołudniu, ale okazało sie dzis pani doktor krócej przyjmowala i nic sie nie dowiedziałam, jutro Wojtek z małą skoczy, pozn przynajmniej jej pediatre