Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się biore od dzisiaj za siebie , bo jak ide miastem i spoglądam w witryny to jestem załamana. Po porodzie zostało mi jeszcze 10 kg!!!!:Histeria::Histeria::Histeria: Nie moge na siebie patrzeć :Wściekły: Spróbuje z nestle fitness, bo płatki lubie a głodzić to się nie zamierzam. Kupiłam wczoraj na ta okolicznośc wage elektroniczną ( wg niej Niki waży 7, 8 kg) i mam nadzieje ze bedzie mnie ona motywowac a nie dołować. Trzymajcie kciuki!!!

Myszko trzymam kciuki, choć myślę, że nie jest chyba tak źle...
A propos firanek mam to samo, a nie cierpię ich prasować, zresztą zasłony też prasuję :(
Cieszę się, że wózek dla Nikolki kupiony, pochwal się!!!

Marysiu
Ty to chyba z tym braniem sie za siebie to przesadzasz, widziałam nieraz Twoje fotki i jakoś mi się kg nie rzucają w oczy ;)

Monia W spoko, że okres jest, jak widzisz stres okazał się niepotrzebny (na szczęście)... Fajnie, że po szczepieniu i badaniu Piotrusia jest ok, i spoko że nowa dr przypasiła, może zmień tamtą na tą właśnie i będziesz mieć spokój...
Też chyba zacznę sama gotować zupki dla Piotrusia, słoiczki są wygodne, ale uczulenie Go trzyma i nie wiem, czy to te słoiczki Mu nie szkodzą :Zakręcony:

Iza super foty dałaś, Mikołajek zadowolony i dobrze :) Ty też zadowolona i fajna Mamcia jesteś :)
U nas też juz spacerówka weszła do obiegu :)

Sweetka
fajnie, że u Ciebie do przodu i zaradna jesteś, ze wszystkim obrobiona, super :) Tak trzymać...

Aniu, Kasiu co u Was?

Joasiah lepszego humorku, nie smutkuj się kochana, ja nieraz nie mam na nic siły, takie dni, ale będzie ok :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png