Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

nicola23
Na wtorek po świętach jestem umówiona na wizytę do dentysty z Martynką, między jedynkami zauważyłam niewielkie przebarwienie, wolę dmuchać na zimne i chcę żeby to ktoś oglądnął, ale boje się tej wizyty baaaardzo:Szok:

nie borują ząbków maluszkom...Miki był teraz i tez ma plamkę...lekarka powiedziała że malują ząbki jakim lekarstwem i lakierują...

radość serca
Ja już po zakupach, właśnie skończyłam obiadek, umyje te podłogi i będzie po robocie... Znaczy jeszcze jutro jedna potężna tura prasowania :duren:

pięknie Asiu, a ja juz z sił opadam...jeszcze tylko podłogi :Padnięty:

MYSZKA_MIKI
Jest światełko w tunelu!!!!
MAm juz zarezerwowane mieszkanie u jednej pani na barrrrrdzo korzystnych warunkach, 2 pokoje, umeblowane tylkojakies łóżko sobie kupimy, we wtorek po swiertach oidziemy ogladac, od 1 kwietniamozemy sie wprowadzac, do tego czasu pomieszkamy u mojej mamy

:brawo:

nicola23
Ja zorbiłam dopiero połowe, umyłam, okna lodówke i blask w dużym pokoju, na jutro kuchnia łazienka i z grubsza dziewczynek pokój
Na wtorek po świętach jestem umówiona na wizytę do dentysty z Martynką, między jedynkami zauważyłam niewielkie przebarwienie, wolę dmuchać na zimne i chcę żeby to ktoś oglądnął, ale boje się tej wizyty baaaardzo:Szok:

Madziu tak jak juz ci pisalam nie boj sie kiedys musi byc ten 1 raz....dowiesz sie wszystkiego...moze ta wizyta bedzie taka adaptacyjna i nie trzeba bedzie nic wiercic...wszystko zalzy od tego co to tak naprawde jest...jak
mowisz lepiej dmuchac na zimne biorac pod uwage slabosc mlecznych zabkow....nie denerwuj sie na zapas...

to dobranoc dziewczynki
aha bo nie pisalam ..u ginki bylo ok...jetsem gotowa na nastepne dziecko...hahaha tak mi powiedziala:P, dostalam tabletki i zapytalam czy ta moja przypadlosc z szyjka moze sie powtorzyc przy kolejnym porodzie...a ona mnie pocieszyla, ze nie musi...miala duzo takich przypadkow i 2-gie ciaze konczyly sie porodem naturalnym...:Śmiech:na sama mysl o tym ze mialabym pzrejsc to jeszcze razto ciarki mi przechodza:Męki:

Piotruś śpi, ja też zaraz idę się myć i spać, padnięta jestem na maxa :Padnięty:

Ale wszystko zrobione, nio oprócz tych nieszczęsnych okien (jak była pogoda to byłam uziemiona, teraz zima, tak je tylko przetarłam z grubsza, umyje się w jakiś weekend) :Zakręcony:

Jutro skoczę sobie do kosmetyczki na hennę rzęs, po południu pójdziemy do Kościoła ze święconką... Najgorsze, że totalny atak zimy zapowiadają :Padnięty:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Witajcie

Spakowana, zmęczona wpadam pożegnać się z Wami do wtorku i życzyć Wam z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie :)

Trzymajcie się!!