Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

MYSZKA_MIKI
dobra mamuśki, ja się zmywam poprzytulam się z mężem, za to,że był dziś taki kochany

Dobranoc!!!

a jeszcze chciałam sie poskarżyć,że moja córcia nie będzie mogła skończyć 4 miesięcy, tylko dopiero 5, za miesiąc :Wściekły::Wściekły:

Dobranoc Myszko
I co za pech z tymi datami :Rozgniewany:

witajcie!

ło matko mówię wam, moje dziecie zwariowało:Padnięty:, obudziła się dziś o 4 i koniec po spaniu:duren::duren:normalni zachowywala się jakby było rano, śmiała się w głos, piszczała, obracala na wszystkie boki, uderzała w gadke, a ja...totalna załamka, bo chce mi się :sen:, zasnęła dopiero przed chwilą, mam nadzieję, że to jednorazowa przygoda

Zgodnie z waszymi wczorajszymi zyczeniami- wiosna za oknem (przynajmniej u mnie- ślicznie świeci słonko)

Dzień Dobry

Witam i zapraszam na poranną kawkę.

Przepraszam, że zmyłam się tak szybko wczoraj, ale jak za plecami usłyszałam, że masaż pleców może mi przejść obok nosa, to nic tylko power na lapku i w nogi do łóżka :Oczko:

U nas dzisiaj od rana nieśmiało słoneczko się przebija, więc około południa wybywamy na upragniony spacer :)
A tymczasem szara codzienność zmusza mnie do pojeżdżenia na odkurzaczu, polatania ze ścierą czyli ot zwykłe czynności domowej czarownicy :Śmiech:

A a propos śmiechu z wlosów, to fakt...nie ma się z czego śmiać...są na przewijaku, w Majusiowym łóżeczku, w pieluszce o poduszce nie wspomnę :duren::duren::duren:

Anulka

Przepraszam, że zmyłam się tak szybko wczoraj, ale jak za plecami usłyszałam, że masaż pleców może mi przejść obok nosa, to nic tylko power na lapku i w nogi do łóżka :Oczko:

U nas dzisiaj od rana nieśmiało słoneczko się przebija, więc około południa wybywamy na upragniony spacer :)
A tymczasem szara codzienność zmusza mnie do pojeżdżenia na odkurzaczu, polatania ze ścierą czyli ot zwykłe czynności domowej czarownicy :Śmiech:

Hej Anulka :) Mnie dziś to samo czeka, odkurzanie, ściera i jeszcze w łazience trzeba umyć co nieco ;)

Masażu zazdroszczę, jesteś usprawiedliwiona :Śmiech:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

marik
hej

u nas nocka srednia jak wstalam malego karmic o 0.50 tak do lozka wrocilam 2.35 :Rozgniewany::Rozgniewany: niby spal przy cycu jak go odkladalam wscieklizna ale jak tylko spowrotem na rekach usmiech i radocha :Padnięty: no ale jak w koncu udalo mi sie go odlozyc to bylam tak rozbudzona ze nie moglam zasnac....no nic koniec stekania

uuu biedulko...wpadaj na kawkę :Śmiech:

Asiu u nas dzisiaj tez sie szykują zakupy z tych większych,głownie dzieciowe, ale to poczekamy na wsparcie w osobie męża

Nikolka właśnie wstała, obiadek podszykowany, zaraz wybieramy się na spacerek, staram sie być codziennie z nią ze dwie godzinki na dworzu i powioem wam szczerze ,że czasem to juz mi brakuje pomysłu, gdzie by tu sie udać, czekam do wiosny, usiąść w parku na ławce z jakąś dobrą książką mmm......

MYSZKA_MIKI
Asiu u nas dzisiaj tez sie szykują zakupy z tych większych,głownie dzieciowe, ale to poczekamy na wsparcie w osobie męża

Nikolka właśnie wstała, obiadek podszykowany, zaraz wybieramy się na spacerek, staram sie być codziennie z nią ze dwie godzinki na dworzu i powioem wam szczerze ,że czasem to juz mi brakuje pomysłu, gdzie by tu sie udać, czekam do wiosny, usiąść w parku na ławce z jakąś dobrą książką mmm......

Ja na szczęście mam dwa parki obok siebie, zawsze za spacerek biorę jakąś książkę lub gazetę ;)
Myszko miłego spacerku :)

My pójdziemy na spacer ok południa, a pogoda super :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png