Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Izabelin
Witam

Melduję się. Nocka nawet, nawet od 3 spanie przy cycku ale pospalismy za to do 9 :Śmiech:
Potem drzemka od 10 do 12 dzięki czemu mogłam poprasować pieluchy i zająć się obiadkiem, bo dzisiaj samiutka zostałam. Małż pojechał po chrzestnego do Rabki (był tam w sanatorium po operacji bay passów).

ja sama do czwartku :Płacz:

monika warszawska
czesc dziewczynki!!!
u nas ok,po staremu mozna by rzec!!czyli piotrek dalej nie chce mleka,a cala reszte wsuwa az mu sie uszy trzesa!!
rafi jest wiec spedzam z nim kazda chwilke,bylismy wczoraj idzis na spacerku...zrobilismy kamciowi iglo..super bylo!!!niestety jutro znowu jedzie...jak narazie caly czas w zakopanym bedzie:(
teraz ide pokarmic kamcia bo o 20 go kladziemy...a piotrek cos zle od 2 dni spi w nocy...ciagle na cycku..doslownie z buzi go nie wypuszcza...wiec ani ja ani on nie wyspany:(
aniu trzymamy kciuki

to obie słomiane wdowy jesteśmy od jutra :Płacz:

marik
witam :)

my po imieninkowej imprezce kosia z prezentow zadowolona szalenstwo pelne :Oczko: nikodemek tradycyjnie imprezke spedzil spiac z cyckiem w buzi :Szok:

dziewczyny dziekuje :Oczko: ale wkleilam tylko te foty na ktorych nie widac tylka i nog hihihi :Nieśmiały:

najważniejsze szczęście dziecka Marysiu :Śmiech:

a tą tuszą powtórzę, nie przesadzaj :Oczko::Rozgniewany:

radość serca
Anulka
radość serca
Hmm chciałam jakieś foty jeszcze na NK wrzucić, a tu dupa, transfer przekroczony i trza czekać do następnego miesiąca :(

ja za 2 zł wykupiłam 10mb ;)

A to można? Widzisz, nie doczytałam, muszę w takim razie zainteresować się sprawą :Śmiech:

Fakt, jak wół wielki komunikat, coś mi chyba dioptrie szwankują :Padnięty:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png