Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

Anulka
marik
nie ma sie co smiac :Szok: u siory na imieninach wypilam lampke wina i juz mialam miekkie giry normalnie sama w szoku bylam

dobrze, że po scianie nie musiałaś iść jak jedna z wczorajszych moich koleżanek od picia :sofunny::sofunny::sofunny:

No to pięknie porządziłyście koleżanki :Rozgniewany: Matki Polki psiakrew :Rozgniewany::Oczko:

Hej Kochane

Nocka good, Piotruś zasnął o 22:30 i spał do 7, a ja wyspałam się :) Żołądek ciutkę lepiej jakby...

Kasiu priv ;) Nie martw się na zapas skazą... Buziaki dla Filipka :)

Izunia powodzenia na szczepieniu... Cieszę się, że wreszcie możecie Synka zaszczepić :)

Anulka biedny Twój Mikuś, jak nie urok to s..., dzieciaczek się męczy :(

Marysiu dobrze, że choć negocjować mogłaś z Kosią ;)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Monia W fajne zdjęcia Synków ;)

Madziu to miłego dnia w gronie rodzinnym :)

Sweetka
miłego dnia w pracy dla Ciebie...

My dziś mamy kontrolę usg bioderek, bo dzwonili wczoraj, ze sprzęt już działa, także na 16 jedziemy... Pogoda do bani, deszczowo, wietrznie i zimno :(
Miałam dziś jechać do pracy, porozmawiać w moim dziale, że odchodzę, ale kierownika nie ma, więc jadę w poniedziałek, cieszę się że zmieniam klimaty i będę w księgowości...

Boszzz, jak mi Pietruszka nawija i piszczy :duren::duren::duren:

Uciekam na razie...

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

Anulka
Maja od dwóch tygodni robiła mi kupy zielone jak liście :duren::duren:myślałam, że to alergia...Pediatra kazała mi podawać jej lakcid i o dziwo pomogło, dzisiaj żółciutka jak kurczaczek...Dr twierdzi, że to na zęby, może coś w tym jest bo ślina wisi jej do pasa :Histeria:

Cieszę się, że już lepiej :) Majusia już duża dziewczynka także ząbki cisną...

A Piotruś właśnie pocycał chwilę i zasnął, jednak póki co jego motto życiowe to "Lepszy cyc niż nic" :Oczko: Czuję, że dziś dzień wiszenia non stop na cycu ;)

Pozdrawiam

ZA ZDROWKO WSZYSTKICH FORUMOWYCH DZIECIACZKÓW
(MIKI ZDROWIEJ MI SZYBKO A TY MAJUSIU NIE DAJ SIĘ ZARAZKOM MIKUSIA)

radość serca
Anulka
Maja od dwóch tygodni robiła mi kupy zielone jak liście :duren::duren:myślałam, że to alergia...Pediatra kazała mi podawać jej lakcid i o dziwo pomogło, dzisiaj żółciutka jak kurczaczek...Dr twierdzi, że to na zęby, może coś w tym jest bo ślina wisi jej do pasa :Histeria:

Cieszę się, że już lepiej :) Majusia już duża dziewczynka także ząbki cisną...

A Piotruś właśnie pocycał chwilę i zasnął, jednak póki co jego motto życiowe to "Lepszy cyc niż nic" :Oczko: Czuję, że dziś dzień wiszenia non stop na cycu ;)

Majusia też padła...w końcu to jej godzina :Śmiech: