Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzis korzystalam z ostatniego calego dnia razem...jutro i T do roboty , mama popilnuje malego u nas wiec lepiej...bo on cos ostatnio marudzi jak nie jest w domu....
Moja mama bedzie go pilnowac...nikomu innemu nie ufam...i tak instrukcje co do karmienia zapisalam ale lepeij ona niz ktos inny
aha moj maly juz 2 dzien je gesciejsza kaszke lyzeczka...fajnie mu to wychodzi, a jaki zadowolony:)
dobra kochane jutro zdam relacje po powrocie do domku..buziaki i dobrej nocy

Gość Izabelin

Witam Koleżanki :Śmiech:

Sorry, że tak późno ale a. musiałam odespać zarwaną nockę, b. wyprasować to co zalegało, c. odstresować się maksymalnie po ciężkim dniu.

A więc konsultacja ok, co prawda umówieni byliśmy na 10 ale pani dr miała zabieg, który przedłużył się , do gabinetu weszliśmy około godziny 12. Leczenie w dalszym ciągu te same, możemy szczepić (a nawet musimy). Młody był bardzo dzielny, nie płakał uśmiechał się przez całą wizytę. Jestem z Niego cholernie dumna.
Po wizycie rozmawiałam z matką 8,5 miesięcznej dziewczynki z ogromnym naczyniakiem na twarzy i szyi (naczyniak Mikołaja to przy tym pryszcz). Pogadałyśmy o leczeniu i powiem Wam szczerze, że bardzo mnie ta rozmowa uspokoiła, bardziej niż rozmowa z lekarzem :Śmiech: