Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka

Mężuś ubawił mnie do łez. Zerwał się w nocy, (Miki spał obok niego) i zaczął szukac Mikołajka pod łóżkiem. Wpadam do pokoju patrzę, a ten klęczy na łózku zerkając pod i mówi "Synku, wyjdź stąd, ciężki jestem, jak się łózko załamie to cię przygniotę, synku...synku wyjdź":sofunny::sofunny::sofunny:
Humor mi poprawił na cały dzień.
Nigdy Wam się nie chwaliłam, ale mój mężuś kiedy cos stresującego go czeka nastepnego dnia, właśnie tak odreagowuje nerwy. Budzi się w nocy i gada. czasem patrzę na niego jak na idiotę, on na mnie jak na drugiego barana i coś mówi.:duren::duren::duren::duren:

Oj Anuś czasami też mi się to zdarza. Mam tak realistyczny sen np. z pająkami, że potrafię całe łóżko przeryć w poszukiwaniu owada albo nawijam coś o drewnianym koniu i spodniach w paski :Śmiech:

Izabelin
Anulka

Mężuś ubawił mnie do łez. Zerwał się w nocy, (Miki spał obok niego) i zaczął szukac Mikołajka pod łóżkiem. Wpadam do pokoju patrzę, a ten klęczy na łózku zerkając pod i mówi "Synku, wyjdź stąd, ciężki jestem, jak się łózko załamie to cię przygniotę, synku...synku wyjdź":sofunny::sofunny::sofunny:
Nigdy Wam się nie chwaliłam, ale mój mężuś kiedy cos stresującego go czeka nastepnego dnia, właśnie tak odreagowuje nerwy. Budzi się w nocy i gada. czasem patrzę na niego jak na idiotę, on na mnie jak na drugiego barana i coś mówi.:duren::duren::duren::duren:

Oj Anuś czasami też mi się to zdarza. Mam tak realistyczny sen np. z pająkami, że potrafię całe łóżko przeryć w poszukiwaniu owada albo nawijam coś o drewnianym koniu i spodniach w paski :Śmiech:

:sofunny::sofunny::sofunny:dlaczego o spodniach w paski??

Anulka

Aniu nie wiem, ale mój ojciec podczas snu szuka nogawki od spodni i jeszcze potrafi powiedzieć, że pewnie mu ją (tu pada mię delikwenta) uciął. Śmiechu jest po pachy, bo wywija tymi spodniami na wszystkie strony i za chiny ludowe nie potrafi doliczyć się nogawek :Śmiech: a jest tak, że jedna nogawka jest na stronę prawą a druga wywinięta na stronę lewą i tak przekłada, tak się namęczy że się potrafi ze złości obudzić.

witam dziewczynki

Anulka
Izabelin
Anulka

alescie naprodukowaly , hehehehehe :Śmiech: ale fajowo tak od samego rana sie posmiac...to masz Aniu meza, ktory odreagowuje nerwy w szczegolny sposob, Iza ty tez masz niezle sny:Spoko:....boze co ja robilam jak mialam egzaminy na studiach, lol lunatyczka bylam do 25 roku zycia...teraz mi przeszlo ...ufff na szczescie, bo niejedna historia bym was zabila mamulki:Oczko::Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

u nas nocka ok,maly ostatnio najada sie o 21,pogada i zasypia po 22 i tak spi do 4-5 potem je i potrafi do 8-9 spac...takze nie narzekam bo bywaly gorsze nocki:Zakręcony::Padnięty:
Aniolku powrotu do zdrowka...ciebie chyba wirusowka chwycila co?????i poprawy nastroju:Oczko::Oczko::Oczko::Oczko::Oczko:
o 10 bede miala gosci...przyjedzie mama z kolezanka i jej corka[moja kolezanka] zmalym Antosiem:) moze mi kumpela zrobi paznokcie????kto wie...takze juz od 7 ogarniam chalupke... jakos mi sie udalo

AHA Aniu...skusilam sie na butelke...wzielam tez smoczki sredni i do kaszki oraz lyzeczke z miekka koncowka.....:Oczko:

czesc Kochane!!!!!!!!!!

Ania chyba bym umarla ze smiechu :sofunny: moj malzen tez czasem nadaje przez sen ;) tez jest kupa smiechu :Śmiech:

Izunia kurcze ladnie Cie ten serial wciagnal

Aniolek poprawy samopoczucia

Zancia fajnie ze mozesz tak dospac sobie :)

Sweeciku no to niezle szalejesz ze sprzataniem od 7 :Szok:

u nas nocka nie bardzo... ogolnie jakas dzisiaj do d.... jestem.... dzisiaj chyba nici ze spacerku bo sloneczka niet i chmury takie jakies ciemne :Szok:

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

marik
czesc Kochane!!!!!!!!!!
Ania chyba bym umarla ze smiechu :sofunny: moj malzen tez czasem nadaje przez sen ;) tez jest kupa smiechu :Śmiech:

to na poprawe samopoczucie Marys...ja kiedys lunatykujac pomylilam toalete z pokojem i lozkiem w ktorym akurat spal moj tatus:Spoko::Nieśmiały:wyobraz sobie co by bylo gdyby moja mama nie poszla za mna zaciekawiona...powstrzymala mnie w ostatniej chwili...inaczej byloby mokre lozko...i tata pewnie tez...hahahaha

Witajcie!

Aniolku, zycze poprawy humorku!!!

Aniu, ale masz zabawnego meza:Śmiech:

Iza, hihihi chcialabym zobaczyc Cie na zywo w akcji:Śmiech:

U nas nocka w miare, ale nie czuje sie wyspana - syneczek podzielil sobie 9 h snu na dwie czesci, wiec pobudka byla o 3:30, pozniej o 8:00 i myslalam, ze jeszcze zasnie, ale slysze ze jeszcze nadaje. Zjadlam wlasnie sniadanko i tak chetnie wskoczylabym do lozeczka:Śmiech:

Do pozniej:)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

Stronka za przespane noce naszych dzieci i nasze :)

Hej Kochane :)

U nas nocka jakaś taka średnia, Piotruś usnął o 23 i o 2 w nocy pobudka, ale nawet nie płakał, tylko leżał zadowolony w łóżeczku i nawijał :Szok: Trochę pożarł i jakoś zasnął, ale to już Luby był przy Nim, bo akurat z pracy wrócił :Padnięty: Pospaliśmy z Juniorkiem do 8, ale i tak niewyspana jestem i padnięta :Padnięty:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

U Nas nocka taka sobie, Mały pojadł z butli przed 24, zjadł tylko 60ml co starczyło na 2,5 godziny snu :Smutny:
Teraz pospalismy godzinkę, Misiek zadowolony jak ta lala nawija ile wlezie a ja bym sobie jeszcze z chęcią pospała.

radość serca
A w ogóle to nastrój mam do bani, płakać mi się chce, zero energii i chęci do czegokolwiek, smutno jakoś... Dlatego nie będę wam dziś smęcić...

Miłego dnia Dziewczyny :)

Asiu skąd te smutki? Czyżby Luby coś spsocił od samego rana?

Anulka
a ja nie wiem czy iść...Majce coś w nosku siedzi, jak zaciągnie to aż pokasłuje, Miki gil do pasa :oops:

Młodemu też coś furczy w nosie ale Doktorek mówił, żeby wychodzić. Na razie na liczniku 8 stopni czekam aż się powietrze ogrzeje. Poza tym na samą myśl o Witaburgerze dostaję ślinotoku :Śmiech: