Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

zancian
Anulka
radość serca
Chyba nie... Stary cwaniura, najlepiej na rączkach Go nosić, to wtedy się cieszy :)

aaa no tak...Maja też ma takie akcje...jak leży to jęczy, jak weźmiesz na rączki to usmiech od ucha do ucha :Śmiech:
U nas dokladnie to samo :Padnięty::Szok::Zakręcony::Niewiniątko::Smutny::Oczko:
Po koniec dnia nie czuje już rąk, a plecy odmawiaja mi posłuszeństwa już w południe ;)

Zapisuję się do klubu, ja już rąk nie czuję. Kobiety dosłownie mam ręce tak ścierpnięte, że wytłukłam już prawie cały komplet kubków, momentami w ogóle nie czuję dłoni (mam tak od świąt).

Izabelin
Hello Mamuśki :Śmiech: tęskniłyście za mną? :Oczko:

O matko kochana ale tu stron naklepane, dobre pół godziny czytania :Oczko:

Nocka fajna, pobudka o 7 bo się Młodemu kazanie włączyło, chyba poczuł klimat kolędowy. Pogadał do 9 i zapadł w drzemkę a mamuśka z oczyma na zapałkach wzięła się za czyszczenie chaty, coby księdza godnie przyjąć :Oczko: Później zaliczyliśmy spacerek, obiadek w Sztygarówce (bo zgłodniałam i mam dzisiaj totalny garkowstręt :Oczko:) i z powrotem do domu i ciąg dalszy pucowania domu.

Izka no pewnie, że tęskniłysmy :Oczko:

Izabelin
Ksiądz przyszedł przed 19, Młody pięknie się zaprezentował , podczas modlitwy puścił takiego bąka :Nieśmiały: że wstyd mi do tej pory. Ale za to grzeczny był całą wizytę i w nagrodzę obrazek dostał z osiołkiem.

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Aniołek Łysego
zancian
Anulka
Madzia ja mam taki organizm, że w ciązy jem wszystko co się nie rusza i na drzewo nie ucieka...a potem jak urodzę jakiś bloker mi się włącza...mogę nie jeść cały dzień...wszyscy wokoło się na mnie drą a ja tylko piję...z zapasów karmię małą i dlatego tak szybko spadam z wagi :Oczko:

Mam to samo. :)
Teraz czasem zapominam całkowicie o jedzonku i gdzies ok popołudnia sobie przypominam. :Padnięty:
Może dzieki temu jak wychodziłam ze szpitala to już ze swoją wagą, a teraz nadal chudne jakoś samoistnie?!
Jestem troche zla na siebie, przed swietami kupiłam sobie obcisłe dzinsy, ale co z tego :Zakręcony:
Spadają mi teraz z tyłka:Niewiniątko: :(

jejku ja mam to samo... i już normalnie nawet do sklepów nie chodzę żeby cokolwiek kupować nowego bo tylko złość we mnie rośnie... jeszcze nigdy nie byłam taka chuda jak teraz :| i ciągle mi leci w dół... czekam aż zacznie kacper jesc coś innego niż tylko cyc :Męki:
radość serca to nie narzekanie :) ale czasami lepiej mieć tu i tam troszkę więcej niż żeby dziecko się od kości u mamy na rękach odbijało :| kacper kiedyś sobie guza zrobił na głowie o mój obojczyk :Szok::Padnięty::Rozgniewany: nic fajnego to nie jest...

Skąd ja to znam :Smutny: Nie kupuję teraz żadnych ubrań, zainwestuje w szelki :Oczko: bo głupio tak jak gacie do kolan opadają :Oczko:

Izabelin
Aniołek Łysego
zancian

Mam to samo. :)
Teraz czasem zapominam całkowicie o jedzonku i gdzies ok popołudnia sobie przypominam. :Padnięty:
Może dzieki temu jak wychodziłam ze szpitala to już ze swoją wagą, a teraz nadal chudne jakoś samoistnie?!
Jestem troche zla na siebie, przed swietami kupiłam sobie obcisłe dzinsy, ale co z tego :Zakręcony:
Spadają mi teraz z tyłka:Niewiniątko: :(

jejku ja mam to samo... i już normalnie nawet do sklepów nie chodzę żeby cokolwiek kupować nowego bo tylko złość we mnie rośnie... jeszcze nigdy nie byłam taka chuda jak teraz :| i ciągle mi leci w dół... czekam aż zacznie kacper jesc coś innego niż tylko cyc :Męki:
radość serca to nie narzekanie :) ale czasami lepiej mieć tu i tam troszkę więcej niż żeby dziecko się od kości u mamy na rękach odbijało :| kacper kiedyś sobie guza zrobił na głowie o mój obojczyk :Szok::Padnięty::Rozgniewany: nic fajnego to nie jest...

Skąd ja to znam :Smutny: Nie kupuję teraz żadnych ubrań, zainwestuje w szelki :Oczko: bo głupio tak jak gacie do kolan opadają :Oczko:

:sofunny:

Anulka

Izulka skończysz karmić to przybierzesz...tak miałam po Mikim...

Mam nadzieję, że Cerazette trochę mnie zdopinguje. Chociaż tak patrząc to wcale tak mało nie jem. Lubię sobie dogodzić. Dzisiaj poszłam na zupę krem z brokułów a na drugie zjadłam placek po węgiersku z surówkami.

Izabelin
Anulka

Izulka skończysz karmić to przybierzesz...tak miałam po Mikim...

Mam nadzieję, że Cerazette trochę mnie zdopinguje. Chociaż tak patrząc to wcale tak mało nie jem. Lubię sobie dogodzić. Dzisiaj poszłam na zupę krem z brokułów a na drugie zjadłam placek po węgiersku z surówkami.

ale z tego co piszesz to mały ciągle przy cycu siedzi...to jak masz być gruba?

Anulka
moje dzieci od 19 spia na dobre, więc mam nadzieję, że tak zostanie i obejrzę ten film w spokoju..

Obejrzeć film w spokoju, dobrze Ci. Co pięć minut jestem dopytywana przez usypiającego mażona co się stało, albo co powiedzieli :duren::duren: Ja tak nie potrafię albo spanie albo oglądanie.