Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

nicola23
Asiu ale ci zazdroszcze tego wyjscia do kina

Madziu nie kino, a kawka z kumpelą i zakupy... Jestem już w domku, z kawą się nie wyrobiłyśmy niestety, za to poszalałyśmy po sklepach :)
Kupiłam sobie dwie sukienki na lato, spodnie długie białe i krótkie spodenki i dwie bluzeczki :Uśmiech: Juniorek dostał dwie kurtki i czapeczkę :Uśmiech:
Teraz padam z sił.... Ale spoko wyjście było, tylko że zimno na dworze, niemiło...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Marysiu ja wczoraj miałam taką kupę prasowania, że nie pytaj nawet, ale jak byli rodzice to bawili się z Piotrusiem, a ja decha i żelazko z garść, uporałam się, domek ogarnę jutro... Oby Ci sprzątanie poszło sprawnie!

Sweetka super filmik! Mati jest FANTASTYCZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja zmęczona jestem po dzisiejszej lataninie... Luby zaraz wybywa do pracy, więc się nie mam jak zdrzemnąć :Męki:

Nic, idę pozmywać... Miłego po południa :)

U nas zaraz lunie deszcz, bo ciemno bardzo :(

Pozdrawiam

Kamil Spal Dzis Od 13.30 Do 17!! Wczesniej Szalal Po Podworku I Narzucal Kamieni Do Sasiadow!!! Wiec Jak Spal To Akurat Przyszla Sasiadka Na Skarge!! Szok Normalnie,ze Im Kwiatuszek Kaktusowaty Polamal I Wogole,zalamana Po Taki Byl Piekny A Teraz Kilka Galazek Zniszone!! Kzala Mi Go Przyprowadzic Jak Sie Obudzi,wiec To Zrobilam..ochrzanila Go A On Beczal I Polozyl Sie Na Trawie I Nie Sluchal!!!
Zobaczymy Czy Cos Sie Nauczy!

Suwaczek z babyboom.pl

Gość Izabelin

Monia gratuluję zrzucenia wagi :Śmiech:

A teraz Wam napiszę jakich to w Bochni mamy specjalistów w szpitalu :Wściekły: W środę minął tydzień jak 2 letnia córka kuzyna mojego małża trafiła na oddział pediatryczny z powodu bólu brzucha i wymiotów. Przez tydzień (bo w środę wyszła do domu) nie zdiagnozowano dokładnie dziecka (badania krwi, usg, badana przez dwóch chirurgów). Mimo bólu została wpisana ze szpitala z rozpoznaniem rotawirus. Dzisiaj Wiktora dostała znowu ataku bólu, więc rodzice poszli z Nią do przychodni, gdzie lekarka nie stwierdziła nic i przepisała czopki. Po telefonicznej rozmowie z moim małżem, po wielu oporach udało Nam się namówić Jarka z Dorotą na to żeby pojechali z Wiktorią na konsultację do Prokocimia. Żeby dodać im śmiałości pojechał z Nimi mój małż. Mimo braku skierowania dziecko zostało zbadana na SORze i skierowane do dalszej diagnostyki na badanie USG które wykazało wgłobienie jelita oraz płyn w otrzewnej (stan zapalny). Mała jest przygotowywana do operacji, gdyż ze względu na płyn w otrzewnej za późno jest na wykonanie wlewu. Gdyby nie Nasz upór mogłoby się to tragicznie skończyć. Cholera mnie trzęsie na to całe uczone towarzystwo w bocheńskim szpitalu. Jak dwóch głąbów, którzy mają specjalizację z chirurgi nie mogło zauważyć tego, że dziecko ma wgłobione jelito? :Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Izabelin
Monia gratuluję zrzucenia wagi :Śmiech:

A teraz Wam napiszę jakich to w Bochni mamy specjalistów w szpitalu :Wściekły: W środę minął tydzień jak 2 letnia córka kuzyna mojego małża trafiła na oddział pediatryczny z powodu bólu brzucha i wymiotów. Przez tydzień (bo w środę wyszła do domu) nie zdiagnozowano dokładnie dziecka (badania krwi, usg, badana przez dwóch chirurgów). Mimo bólu została wpisana ze szpitala z rozpoznaniem rotawirus. Dzisiaj Wiktora dostała znowu ataku bólu, więc rodzice poszli z Nią do przychodni, gdzie lekarka nie stwierdziła nic i przepisała czopki. Po telefonicznej rozmowie z moim małżem, po wielu oporach udało Nam się namówić Jarka z Dorotą na to żeby pojechali z Wiktorią na konsultację do Prokocimia. Żeby dodać im śmiałości pojechał z Nimi mój małż. Mimo braku skierowania dziecko zostało zbadana na SORze i skierowane do dalszej diagnostyki na badanie USG które wykazało wgłobienie jelita oraz płyn w otrzewnej (stan zapalny). Mała jest przygotowywana do operacji, gdyż ze względu na płyn w otrzewnej za późno jest na wykonanie wlewu. Gdyby nie Nasz upór mogłoby się to tragicznie skończyć. Cholera mnie trzęsie na to całe uczone towarzystwo w bocheńskim szpitalu. Jak dwóch głąbów, którzy mają specjalizację z chirurgi nie mogło zauważyć tego, że dziecko ma wgłobione jelito? :Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Iza całe szczęscie ze w pore interweniowaliście, żeby tylko mała szybko doszła do siebie

marik
Asiu widze ze zaszlas na zakupach :) super :) tez bym wybyla na jakies fajne zakupy ale troszke cienko z kasa wiec bede musiala sobie narazie odpuscic ale co tam co sie odwlecze to nei uciecze :)
dzieciaczkom na lato juz troszke ciuszkow kupilam :) wiec spoko :)

Co kasy to troszkę wydałam :Nieśmiały: Teraz będzie mi się to do końca miesiąca czkawką odbijać... Ech, niestety nie można mieć wszystkiego...

Pozdrawiam

Izabelin
marik
Izus powiem tak KONOWALY CHOLERNE:Wściekły::Wściekły:

Dlatego nie leczę się w Bochni od 10 lat. Chyba sobie zafunduję tatuaż "W razie wypadku, podać płyny i przetransportować do Krakowa!!!!!"

:sofunny::sofunny::sofunny: (to oczywiście odnośnie tekstu tatuażu) ;)

A tak na serio, to faktycznie można się wściec, dobrze że Ty i Artur nie odpuściliście i namówiliście znajomych na Prokocim... Teraz tylko zdrówka dla Małej dużo!!!

Izulka za dwa tygodnie się widzimy :Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech:

Wczoraj nie napisałam, Kasiu bardzo się cieszę, że u Filipka to nic poważnego z oczkami, na pewno krople zadziałają szybko i będzie po problemie...

Pozdrawiam